FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon

Samsung Galaxy A25

Samsung Galaxy A25 er en overkommelig smartphone, der tilbyder et imponerende udvalg af funktioner til brugere, der leder efter ydeevne til en overkommelig pris. Med sit elegante design og moderne æstetik giver den en behagelig brugeroplevelse.
Læs mere samsung Galaxy A25

Populære produkter (29 af i alt 29)

Læs mere samsung Galaxy A25
Galaxy A25's 6,5" Super AMOLED-skærm gengiver smukke farver og detaljer med op til 1.000 nits lysstyrke, og samtidig forbedrer Vision Booster skærmen, så du ser klart udendørs. Derudover reducerer Eye Comfort Shield skadeligt blåt lys, så din øjnene er beskyttet.

Kameraet på Samsung Galaxy A25 er en anden fremragende funktion. Det har en tredobbelt kameraopsætning på bagsiden, inklusive et 50 MP hovedkamera til skarpe og klare billeder, et ultra-vidvinkelkamera til imponerende landskabsbilleder. Et makrokamera lader dig fange små detaljer tæt på med imponerende skarphed.

Derudover har Samsung Galaxy A25 et kraftigt batteri på 5000mAh, hvilket eliminerer behovet for hyppig opladning. Den har understøttelse af hurtig opladning, som giver dig mulighed for hurtigt at genoplade din enhed og vende tilbage til dine aktiviteter.

Samsung Galaxy A25 kommer i fire flotte farver.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk