FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
brodit
airtag
næt taske
projektor
proclip
cricut
ipad
ram
magsafe
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
mikrofon
cover 6
ta
headset
  • Petkit Air MagiCube Intelligent Air Purifier
  • Petkit Air MagiCube Intelligent Air Purifier
  • Petkit Air MagiCube Intelligent Air Purifier
  • Petkit Air MagiCube Intelligent Air Purifier
  • Petkit Air MagiCube Intelligent Air Purifier
  • Petkit Air MagiCube Intelligent Air Purifier
Art. nr. V37938

Petkit Air MagiCube Intelligent luftrenser

Petkit Air MagiCube er en intelligent lugtabsorber, der er perfekt til kæledyrsejeres hjem. Det fjerner effektivt lugte.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
1.059 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Petkit Air MagiCube er en intelligent lugtabsorber, der er perfekt til kæledyrsejeres hjem. Det fjerner effektivt lugte, vira eller formaldehyd. På trods af sin lille størrelse er den effektiv i områder op til 30m2. LED-skærmen og muligheden for at parre enheden med Petkit appen gør den utrolig nem at bruge.

Pas på dit helbred

MagiCube er fremragende til at håndtere mange typer af skadelige stoffer. Det absorberer lugt og nedbryder dets partikler og forhindrer samtidig spredning af bakterier.

Det viser sig at være ekstremt effektivt mod H1N1-virussen - det neutraliserer det med 99,9% nøjagtighed. Det eliminerer også Staphylococcus aureus og Escherichia coli, blandt andre. Ved at bruge Petkit renseren passer du på luftkvaliteten i dit hjem og dit helbred.

Pålidelig rengøringsrefill

En koncentreret refill udviklet hos Petkit er blandt andet ansvarlig for effektiv luftrensning. Den medfølgende pose rummer 300ml af det, som efter blanding med vand er nok til cirka 2 måneders brug. Professionel og sikker - nedbryder skadelige stoffer i luften ved hjælp af aktive aminosyrer.

Hele 4 driftsformer

MagiCube kan arbejde i 4 tilstande, der fungerer godt i forskellige situationer. Aktiver stille tilstand om natten for at nyde en afslappende søvn. Du kan bruge standardtilstanden til daglig brug, og den kraftfulde tilstand hjælper dig med at forbedre kvaliteten af ekstremt forurenet luft. I autotilstand tilpasser enheden automatisk sin ydeevne til den omgivende temperatur og luftfugtighed.

Med appen kan du gøre mere

Føj MagiCube til Petkit -appen for at få adgang til yderligere funktioner og indstillinger. Med den kan du fjernstyre renseren - for eksempel køre den, mens du er på arbejde. Du har også mulighed for at oprette rengøringsplaner for den, justere dens parametre og ændre tilstande.

let at bruge

Renseren er udstyret med en letlæselig LED-skærm, som blandt andet viser påmindelser om skift af refill. Intuitive knapper giver dig mulighed for at bruge enheden komfortabelt - med deres hjælp kan du for eksempel ændre driftstilstand eller låse enheden mod børn. Skærmens lysstyrke kan justeres fra Petkit -appen.

Brugervenlig

Enheden er designet til at imponere med sin effektivitet og samtidig give komfort. Den er usædvanlig støjsvag - i nattilstand er dens lydstyrkeniveau omkring 31dB. Absorberen er desuden energieffektiv, så du skal ikke bekymre dig om, at din elregning bliver for høj. Den er desuden udstyret med et hårabsorberende mesh-filter i to lag, hvilke elementer kan vaskes.

Lille størrelse, stor ydeevne

Enheden er perfekt til små og mellemstore lejligheder. Den er ekstrem let og kompakt. Så du kan placere den, hvor du vil, eller flytte den fra sted til sted, hvis det er nødvendigt.

Renserens lille størrelse er kombineret med dens utrolige effektivitet - du kan med succes bruge den i rum op til 30m2. Et så bredt udvalg af Air MagiCube er muligt takket være dets innovative design, der sikrer tilstrækkelig luftgennemstrømning.

Farve: hvid
Materiale: ABS
Måle: 180 x 180 x 213 mm
Vægt: 1,15 kg
Kapacitet: 3 liter

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng