FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
projektor
ipad
ram
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
  • Smartmi Evaporative Humidifier 2
  • Smartmi Evaporative Humidifier 2
  • Smartmi Evaporative Humidifier 2
  • Smartmi Evaporative Humidifier 2
  • Smartmi Evaporative Humidifier 2
  • Smartmi Evaporative Humidifier 2
  • Smartmi Evaporative Humidifier 2
  • Smartmi Evaporative Humidifier 2
  • Smartmi Evaporative Humidifier 2
  • Smartmi Evaporative Humidifier 2
Art. nr. V37281

Smartmi fordampende luftfugter 2

Kombinationen af en innovativ motor og stor kapacitet muliggør lang drift , hvilket sikrer den rette luftfugtighed.

Læs mere
1.519 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Smartmi Evaporative Humidifier 2 bruger et evaporativt befugtningssystem for at opnå det højeste niveau af befugtning. Den trækker tør luft ind, passerer den gennem befugtnings- og rensningsfiltre inde i enheden og returnerer den derefter til omgivelserne, der er fuldt befugtet og fri for forurenende stoffer.

Forbedret sign giver mulighed for mere intuitiv kontrol. Kombinationen af en innovativ motor og stor kapacitet muliggør lang drift , hvilket sikrer den rette luftfugtighed.

Moderne motor

Innovativ og pålidelig motor med 36 roterende skovle muliggør dampudledning, der imiterer det naturlige miljø. Frigivelse af fugt med 260 ml i timen giver optimal befugtning af alle rum selv på kort tid.

Renlighed af alle elementer

Komponenter, der udsættes for kontinuerlig kontakt med vand, er lavet af specielle materialer, der er modstandsdygtige over for bakterier og snavs. Dette sikrer, at vandet forbliver rent og fri for mikroorganismer op til 99%. Derudover er der implementeret et system, der tørrer alle våde komponenter inde i luftfugteren inden for 8 timer, når den forbruger alt vandet. På denne måde vil enheden aldrig udsende en ubehagelig, fugtig lugt.

let at bruge

Enheden er trust med en LED-skærm, der viser de vigtigste informationer såsom procentdelen af fugtniveauet, drift eller den aktuelle tilstand af vandet i tanken. Derudover har skærmen alle knapper til at styre enheden. Luftfugteren kan også styres fra Mi Home-applikationen, selvom den er langt fra enheden.

Lang arbejdstid

Den rummelige tank, som rummer 4 liter vand, muliggør 15 timers uafbrudt drift af enheden og befugter nemt selv store rum. Når der ikke er vand, kan den nemt genopfyldes, selv når luftfugteren kører, takket være muligheden for at tilføre vand gennem den øverste del, hvor der er et dampudsugningshul.

Optimale forhold

Enheden producerer ikke tåge eller akkumulerer større vandmolekyler, så enheden og overfladen omkring den forbliver tør. Det er også et ideelt værktøj til allergikere, små børn eller ældre mennesker, luftfugteren frigiver ikke skadelige bakterier, men gør det muligt at opretholde den optimale fugtighed, der er nødvendig for personer med mindre lungefunktion.

Energieffektiv og støjsvag

Støjsvag drift på 34,7 dB gør, at luftfugteren kan bruges både dag og nat. Derudover er enheden ekstremt energieffektiv, med kontinuerlig drift bruger den kun 8 W strøm, hvilket muliggør stabil og økologisk drift .

  • Effekt: 260ml/t
  • Vandbeholder: 4 liter
  • Effekt: 8W
  • Støjniveau: 34-50 dB

Farve: hvid
Måle: 24 x 24 x 36,3 cm
Vægt: 5,1 kg

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng