FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Smartmi Evaporative Humidifier
  • Smartmi Evaporative Humidifier
  • Smartmi Evaporative Humidifier
  • Smartmi Evaporative Humidifier
  • Smartmi Evaporative Humidifier
  • Smartmi Evaporative Humidifier
Art. nr. V91337

Smartmi fordampende luftfugter

Med denne luftfugter fra Smartmi kan du opretholde en passende luftfugtighed i hvert rum. sign annonce for at fugte luften så naturligt som muligt (med damp).

Læs mere
1.069 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Med denne luftfugter fra Smartmi kan du opretholde en passende luftfugtighed i hvert rum. sign ad for at fugte luften så naturligt som muligt (gennem damp), jævnt og i lang tid. Maskinen suger den tørre luft ind, går derefter gennem enheden og returnerer derefter den fugtige luft til rummet igen.

Moderne motor

Ved hjælp af en moderne motor med 36 roterende knive efterligner enheden den naturlige fordampning af vand og skaber et ultratyndt lag af fordampende vand på 2m², så frigivelsen af fugt kan nå op til 240 ml i timen. Den 85 mm tværstrømsventilator i den øverste del tillader en hurtig og jævn luftstrøm, som kommer ind i motoren, hvilket giver et endnu mere effektivt arbejde, som giver maksimal komfort.

Hurtig påfyldning

Enheden er sign for at gøre den nemmere at bruge. Det er ikke nødvendigt at slukke for luftfugteren for at genopfylde vand, luftudtaget fungerer også som et sted at genopfylde vand under drift . Kapacitetssensoren registrerer mængden af væske i tanken og viser dens niveau med grønne lys.

Rensefunktion

Under processen fordamper vandet uden tåge, og specielle systemer forhindrer forurening forårsaget af kalk, magnesium eller bakterier. Takket være dens rensefunktion er enheden ideel til at arbejde i rum, hvor der er små børn, ældre eller allergikere. Derudover efterlader den sedimentære damp ingen spor, ikke engang hvide aflejringer på møbler eller gulve. Næsten alle dele af luftfugteren er egnet til rengøring.

Fjernbetjening

Luftfugteren kan bruges uden problemer, også når du ikke er hjemme. Brug kun den dedikerede Mi Home-app, som lader dig tænde eller indstille fugtighedsniveauet. Luften i huset kan konstant befugtes.

  • Effekt: 240ml/t
  • Vandbeholder: 4 liter
  • Lysniveau: 34-47dB
  • Effekt: 8W

Farve: hvid
Vægt: 5,17 kg
Måle: 240 x 240 x 363 mm

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng