FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Haylou PurFree BC01 Bone Conduction Headphones
  • Haylou PurFree BC01 Bone Conduction Headphones
  • Haylou PurFree BC01 Bone Conduction Headphones
  • Haylou PurFree BC01 Bone Conduction Headphones
  • Haylou PurFree BC01 Bone Conduction Headphones
  • Haylou PurFree BC01 Bone Conduction Headphones
Art. nr. V3480

Haylou PurFree BC01 Bone Conduction hovedtelefoner

Haylou trådløse knogleledende hovedtelefoner er perfekte til træning og hverdag. De har en spilletid på op til 8 timer og understøtter hurtig magnetisk opladning.

Læs mere
919 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Haylou trådløse knogleledende hovedtelefoner er perfekte til træning og hverdag. De er ekstremt lette, komfortable og vandtætte i henhold til IP67 og giver lyd i høj kvalitet.

De har en spilletid på op til 8 timer og understøtter hurtig magnetisk opladning. Bluetooth 5.2 sikrer lynhurtig transmission, mens cVc-støjreduktion og dobbelte mikrofoner lader dig besvare opkald.

Bekvemmelighed og sikkerhed

Hvorfor er hovedtelefoner med knogleledning en ideel mulighed for atleter? Da headsettet sidder på ørerne, og lyden ledes gennem knogler, hører du dine omgivelser samtidig med, at du hører din musik. Du hører derfor nemmere, hvis der for eksempel nærmer sig en bil.

Let, behagelig, vandtæt

Haylou BC01 er et fremragende valg for aktive mennesker. De vejer kun 28g og giver, takket være deres ergonomiske design, komfort. Derudover holder de sig godt på plads. Samtidig er de ekstremt holdbare og fleksible - du kan nemt tilpasse dem til dine behov. Hudvenlig silikone bruges i deres fremstilling. De er også IP67-klassificeret, så du kan bruge dem selv under ekstremt intense træningssessioner. De bliver ikke skræmt af sveddråber!

Lyd i høj kvalitet

Haylou beviser, at hovedtelefoner med knogleledning også kan give lyd i høj kvalitet. Takket være PurFree BC01s tekniske løsninger tilbyder de rige detaljer og kraftfuld, dyb bas. Derudover forhindrer det gennemtænkte design, at lyden trænger ud i omgivelserne. Selv ørepropper er inkluderet, så du kan blokere støj udefra og bedre fokusere på din podcast eller yndlingssang.

Perfekt til samtaler

PurFree BC01"erne vil vise sig at være uundværlige til telefonopkald. Udstyret med to mikrofoner og understøttende cVc-støjreduktionsteknologi optager de ikke kun din stemme perfekt, men eliminerer også unødvendig baggrundsstøj. Dette giver dig sikkerhed for, at dine opkaldende vil høre dig uden problemer - uanset om du løber gennem byens centrum eller kører en på en overfyldt bus!

Pålidelig trådløs transmission

Lad ikke signalproblemer forhindre dig i at lytte til dine yndlingsafspilningslister under din næste træning. BC01-hovedtelefonerne er udstyret med en avanceret Qualcomm 3044-chip og understøtter Bluetooth 5.2-teknologi, som garanterer endnu hurtigere og mere stabil transmission. AptX codec giver dig mulighed for at lytte til musik trådløst i høj kvalitet. Du kan også parre høretelefonerne med 2 enheder på samme tid og skifte mellem dem frit.

Lang køretid

BC01"erens spilletid når 8 timer - nok til at spille omkring 200 sange. En yderligere fordel ved headsettet er magnetisk hurtigopladning. Tilslut høretelefonerne til strømforsyningen i cirka 10 minutter, og du får mulighed for at lytte til musik i yderligere 2 timer! For at oplade BC01 til 100 % behøver du kun 1,5 time.

Brugervenlig

Det er ekstremt nemt at bruge PurFree BC01-hovedtelefonerne. Praktisk brug af deres vigtigste funktioner er muliggjort af knapper placeret på let tilgængelige steder. Med deres hjælp kan du for eksempel sætte pause og genoptage afspilning, tage telefonen eller skifte sange. Det er en perfekt løsning til din træning - du behøver ikke række ud efter din smartphone hver gang, for alt hvad du skal bruge er lige ved hånden!

Ladekabel medfølger.

Passer til: iPhone og andre enheder med bluetooth
Farve: Sort
Forbindelse: Bluetooth 5.2
Vægt: 28 gram

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

Bluetooth: Ja
Farve: Sort
Type hovedtelefoner: On-ear
Ledningsfri: Ja

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

AfterShokz OpenRun Pro
AfterShokz OpenRun Pro
Disse vandtætte høretelefoner fra AfterShokz sender lyden til dine ører gennem vibrationer og får dig til at høre, hvad der sker omkring dig.
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Blå
1.959 kr
Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng