FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Trådløse høretelefoner Knogleledende

Knogleledende trådløse hovedtelefoner

Her har vi samlet knogleledende høretelefoner til iPhone , der ligger mod dine kindben og sender lyden gennem vibrationer direkte ind i øret. Vi har høretelefoner, som er specielt tilpasset til at have, når du er ude at løbe, men alle kan bruges til at lytte til musik, mens du arbejder med andre ting.
Læs mere knogleledende trådløse hovedtelefoner

Sorter efter:

Læs mere knogleledende trådløse hovedtelefoner
De tricks, vi sælger, findes i svedbestandige udgaver og har endda modeller, der er vandtætte til dig, der løber en tur uanset vejret.

Lader dig høre andre lyde

Den største fordel ved knogleledende høretelefoner er, at de ikke forhindrer dig i at høre, hvad der sker omkring dig. Frem for alt letter og gør det dig mere sikker, når du færdes udendørs eller kører bil. Du skal heller ikke bekymre dig om at miste dem, fordi de sidder både sikkert og behageligt.

Når du prøver et par hovedtelefoner af denne type for første gang, vil du bemærke, hvor smukke de er. I modsætning til almindelige høretelefoner bærer du ikke vores knogleledende høretelefoner i eller over øret. De egner sig derfor godt til dig, der har svært ved at finde andre høretelefoner, der passer til dine ører. Især børn har en tendens til at have følsomme ører, og så er høreværn som disse et godt alternativ.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk