FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Technaxx 18W Solar Power Station Set TX-200
  • Technaxx 18W Solar Power Station Set TX-200
Art. nr. V25474

Technaxx 18W Solar Power Station Sæt TX-200

Dette sæt indeholder et 18W solpanel med et 8 meter kabel, som gør at panelet kan placeres i den bedste position for optimal eksponering for sollys.

Læs mere
1.589 kr
Er på lager, sendes på mandag
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Den perfekte løsning til udendørsentusiaster og dem, der har brug for en pålidelig strømkilde under strømafbrydelser. Dette sæt indeholder et 18W solpanel med et 8 meter kabel, som gør at panelet kan placeres i den bedste position for optimal eksponering for sollys. Solpanelet er designet til at fungere med det medfølgende genopladelige blysyre 12V / 7AH SLA batteri, hvilket giver dig en pålidelig strømkilde til dine USB-drevne enheder, LED-lys og mere.

Elværket har en USB-A opladningsport med en maksimal udgang på 5V / 1A, perfekt til opladning af smartphones og andre USB-drevne enheder. Derudover giver de fire medfølgende LED-lys lys og effektiv belysning i op til 36 timer. Hvert LED-lys har et 4,2 meter kabel med en tænd/sluk-knap og et 12V / 2A totalt hulforbindelsesstik.

TX-200-sættet inkluderer en strømadapter og en USB-opladningsadapter, der gør det nemt at oplade dine enheder og strømforsyning, når det er nødvendigt. Med en solopladningstid på 6-9 timer (afhængigt af solens niveau) kan du have en pålidelig strømkilde, når du har mest brug for det.

Elværket er fremstillet i slidstærkt metalmateriale, som sikrer, at det kan tåle udendørs brug. Sættet kommer med en brugermanual, så du nemt kan opsætte og bruge TX-200.

Tag TX-200 med på din næste camping- eller vandretur, eller hold den derhjemme som reservestrømkilde under strømafbrydelser.

Med en vægt på kun 5,25 kg er kraftværket let at transportere, og solpanelet vejer kun 1,0 kg. Kraftværket måler 222 mm x 128 mm x 130 mm, mens solpanelet måler 330 mm x 380 mm x 20 mm.

  • 18W solpanel med 8 meter kabellængde
  • 4 LED-lys med 4,2 meter kabellængde og afbryder
  • USB-opladningsport (maks. 5V, maks. 1A)
  • Genopladeligt blysyre 12V / 7AH SLA batteri

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng