FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Tronsmart Force Max Wireless Bluetooth Speaker
  • Tronsmart Force Max Wireless Bluetooth Speaker
  • Tronsmart Force Max Wireless Bluetooth Speaker
  • Tronsmart Force Max Wireless Bluetooth Speaker
  • Tronsmart Force Max Wireless Bluetooth Speaker
  • Tronsmart Force Max Wireless Bluetooth Speaker
  • Tronsmart Force Max Wireless Bluetooth Speaker
  • Tronsmart Force Max Wireless Bluetooth Speaker
Art. nr. V23672

Tronsmart Force Max trådløs Bluetooth-højttaler

Tronsmart Force Max er en trådløs højttaler, der har 4 drivere med 2 passive radiatorer for at levere fantastisk 80W stereolyd.

Læs mere
1.389 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Tronsmart Force Max er en trådløs højttaler , der har 4 drivere med 2 passive radiatorer til at levere fantastisk stereolyd.

En opladning giver op til 13 timers brug, og Bluetooth 5.0 lader dig nyde en stabil forbindelse. Ved hjælp af praktiske knapper vil du komfortabelt styre højttaleren.

Højttaleren har en tri-band EQ-funktion, som giver dig mulighed for at justere lyden efter dine personlige præferencer. Det robuste design med IPX6-certificering gør enheden perfekt til udendørsaktiviteter. Derudover kan du også bruge den som powerbank, så du hurtigt kan forny din smartphones energi.

Lyd i høj kvalitet

Takket være sit avancerede kanalsystem med 4 drivere og 2 passive radiatorer tilbyder Tronsmart Force Max lyd af højeste kvalitet. Som et resultat bliver musikken klarere og lyden rigere.

Du vil opleve et imponerende rumligt lydbillede, mens Boost SoundPulse Audio-teknologi garanterer krystalklarhed selv ved de højeste lydstyrkeniveauer.

Forskellige måder at forbinde på

Tronsmart Force Max-højttaleren bruger Bluetooth 5.0-teknologi, der giver en problemfri forbindelse til dit udstyr. Transmissionsrækkevidden når 18 meter, så du kan nyde bevægelsesfriheden uden at miste lydkvaliteten. Du kan også tilslutte den til en kompatibel enhed ved hjælp af det medfølgende AUX-kabel, bruge MicroSD/TF-kortstikket eller bruge et bærbart USB-drev.

Power bank funktion

Tronsmart Force Max er ingen almindelig højttaler - det er også en bærbar powerbank! Med en imponerende batterikapacitet på 15.000 mAh kan enheden fungere som strømkilde til dit udstyr. Når din smartphone, tablet eller anden gadget er ved at løbe tør for strøm, skal du bare slutte den til højttaleren og nyde selv under lange ture eller camping!

Praktisk brug

På højttalerens kontrolpanel finder du praktiske knapper til bekvem betjening. Bare tryk på den relevante knap for at tænde den, ændre sangen, justere EQ-indstillingerne, aktivere stemmeassistenten eller besvare et indgående opkald. Højttaleren understøtter også True Wireless Stereo (TWS), som tillader to Force Max-højttalere at blive parret sammen. Parringsprocessen er enkel og problemfri, så du hurtigt kan skabe et kraftfuldt lydsystem, der fylder dit rum.

Gennemtænkt design

Højttalerens kompakte størrelse og praktiske rem muliggør nem håndtering. Takket være IPX6-beskyttelsesklassen kan du tage højttaleren med dig overalt. Den er utrolig vandafvisende, men ikke helt vandtæt og bør ikke nedsænkes under vand.

Lang spilletid

Med et 15.000 mAh batteri giver højttaleren dig mulighed for at spille musik kontinuerligt i op til 13 timer ved 50 % lydstyrke. Det betyder, at du kan nyde dine yndlingssange hele dagen uden at skulle oplade dem ofte. Den tid det tager at oplade den er omkring 4-5 timer.

Dette omfatter:
  • Trådløs højttaler
  • Rem
  • USB-C kabel til opladning
  • AUX kabel
  • brugervejledning

Farve: Sort
Forbindelse: Bluetooth 5.0
Måle: 258 x 85 x 153 mm
Vægt: 2,54 kg

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

Bluetooth: Ja
Effekt: 80 W
Farve: Sort
Mikrofon: Nej
RGB: Nej
Til udendørs brug: Ja
Vandtæt: Nej
Vægt: 2540 g
Wifi: Nej

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng