FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

taske
cricut
ram
ram mount
nomad
magsafe
powerbank
brodit
ulanzi
moment
cricut joy
ipad air 2 cover
ipad cover
tripod
nedis
cover iphone 11
peak design
apexel
iphone 12 cover
usb-c rj45
Biltillbehør Bilopladere

Billader til iPhone

Har du nogensinde været ude og køre, og så er batteriet på din mobil løbet tør? Så ved du, hvor vigtigt det er at have en billader.
Læs mere billader til iPhone

Sorter efter:

Læs mere billader til iPhone
I vores sortiment finder du flere typer bilopladere til iPhone . Vi tilbyder både dem, der kan oplade en mobil, og modeller, der kan oplade flere på samme tid.

Hos os finder du en opladningsadapter med en 12V-indgang, der begge har en og flere USB-udgange. Du vælger selv, om du har brug for en med eller uden tilknyttede kabler. Nogle varianter har både standard USB-A output og USB-C output, så du også kan oplade andre enheder end bare iPhone s. Hvis du bruger din iPhone meget, måske på arbejde, og ofte får et lavt batteri, en model med en hurtig opladningsfunktion kan være perfekt. Derefter oplades batteriet på telefonen hurtigt, og du går ikke glip af et vigtigt opkald.

Bilholder med indbygget oplader

Da det ikke er tilladt at holde mobiltelefonen i hånden under kørslen, kan det være smart at vælge en bilholder med en indbygget oplader. Vi tilbyder forskellige typer bilholdere med opladningsfunktion. Mange af opladningsbeslagene fastgøres let til bilens ventilatorrist, så der kræves ingen direkte installation. På denne måde kan du også placere dem i den ventilatorrist, der passer dig bedst. Vælg en, der fastgøres til forruden, hvis du vil have mobilen mere i øjet.

Opladeholderne er udstyret med QI-opladning, og du kan bruge dem til iPhone 8 og nyere modeller. Det kan være en fordel ikke at skulle have ledninger til at oplade telefonen, da de kan tage din opmærksomhed væk fra vejen, når du skal sætte telefonen på opladning. Trådløs giver sikker kørsel.

De bilopladere, vi sælger, passer til alle iPhone-modeller, inklusive
  • iPhone 14/14 Pro/14 Pro Max/14 Max
  • iPhone 13/13 Pro/13 Pro Max/13 mini
  • iPhone 12/12 Pro/12 Pro Max/12 mini
  • iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max
  • iPhone X/Xs/Xs Max
  • iPhone SE2/8/7/6/6S (Plus)
  • iPhone SE/5/5S
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk