FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Bilopladere

iPhone bilopladere med Lightning kabel

Et Lightning kabel anvendes til opladning eller synkronisering af forskellige Apple enheder. Det kan være iPhone, iPod og iPad.
Læs mere iPhone bilopladere med Lightning kabel

Sorter efter:

Læs mere iPhone bilopladere med Lightning kabel
Et Lightning kabel forbinder iOS enheder med en oplader eller computer. Det kan også anvendes i bilen, hvis du har en USB-port.

Apple producerer og sælger disse iPhone bilopladere med Lightning kabel, som er designet til at være kompatible med alle Lightning port enheder. Naturligvis har de også Apples certifikat. iPhone bilopladere med Lightning kabel er en måde at oplade iPhones og andre Apple enheder, der bruger Lightning porten.

Brug kun originale opladere

Ud over de officielle Apple opladere findes der også andre producenter, der fremstiller bilopladere med Lightning kabel. Disse opladere kan variere i kvalitet og pris, så det er vigtigt at vælge anerkendte og originale produkter for at forhindre eventuelle problemer.

Overholdelse af sikkerhedsstandarder

Hvad enten der er tale om en officiel Apple oplader eller en uoriginal, er det vigtigt at sikre, at opladeren overholder alle relevante sikkerhedsstandarder. Hvis opladeren ikke er af høj kvalitet og gerne med Apples certificeringsstempel, er der risiko for overophedning eller kortslutning.

Længde på kablet

Der er varierende længder på Lightning kablet afhængigt af opladeren. I lighed med andre produkter med ledning leveres nogle bilopladere med korte kabler, mens andre har lidt længere kabler. Hvad du skal vælge, afhænger af dit behov.

Opladningshastighed

Bilopladere med Lightning kabel kan have forskellige opladningshastigheder afhængigt af deres effekt og kvalitet. Nogle uoriginale opladere kan muligvis ikke yde den samme fulde hastighed, som en officiel Apple oplader kan.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk