FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Bilopladere

Billader uden kabel

En biloplader er et praktisk og uundværligt stykke tilbehør til bilen, der giver dig en række fordele. Disse bilopladere har det tilfælles, at de sælges uden kabel.
Læs mere billader uden kabel

Sorter efter:

Læs mere billader uden kabel
Du kan i mange tilfælde anvende et kabel, som du har i forvejen. Ellers har du mulighed for at tilkøbe et kabel.

Opladning på farten

Med en biloplader kan du oplade dine mobile enheder som smartphones og tablets, mens du er på farten. Dette er særligt nyttigt under længere køreture, hvor du har mulighed for at sikre tilstrækkelig opladning af dine enheder, på trods af at du anvender dem meget.

Fleksibilitet og bekvemmelighed

En biloplader giver dig mulighed for at oplade dine enheder direkte via bilens cigarettænder eller USB-port. Dette gør det nemt og bekvemt at opretholde strømmen på dine enheder, uden at du skal bekymre dig om at skulle finde en stikkontakt eller en ekstern oplader.

Sikkerhed og nødsituationer

Opstår der en nødsituation, kan en opladet telefon være afgørende for din sikkerhed. Hvis du er strandet et sted uden hjælp eller er involveret i en uheldig situation, kan en opladet telefon betyde forskellen mellem at få hjælp eller ej.

GPS-navigation og musikstreaming

Under længere køreture anvender mange mennesker deres smartphones til GPS-navigation eller musikstreaming. En biloplader sikrer, at din telefon er fuldt opladet, så du undgår situationer, hvor batteriet løber tør midt i en vigtig rutevejledning eller under din yndlingsmusik.

Opladning til alle

Du kan også dele din biloplader med bilens passagerer. Hvis andre har brug for at oplade deres enhed, mens du kører, kan du nemt tilbyde dem muligheden for at anvende bilopladeren.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk