FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
airtag
brodit
cricut
projektor
proclip
ram
ipad
ram mount x
tasker
cover 6
nomad
cover
ipad cover 10,2
magsafe
ipad 10.9 cover
headset
ta
  • Havit HV-F2069 Cooling Pad
  • Havit HV-F2069 Cooling Pad
  • Havit HV-F2069 Cooling Pad
  • Havit HV-F2069 Cooling Pad
Art. nr. V30167

Havit F2069 kølepude

Sørg for den effektive køling af din bærbare computer. Havit stativet har 4 blæsere, som udmærker sig ved deres støjsvage drift . Du kan også justere blæsernes hastighed.

Læs mere
229 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Sørg for den effektive køling af din bærbare computer. Havit stativet har 4 blæsere, som udmærker sig ved deres støjsvage drift . Du kan også justere deres hastighed. Du kan tilslutte den til den ønskede enhed via to USB-A-porte.

HV-F2069 bidrager også til brugerkomfort - du kan nemt justere dens højde, så den passer til dine behov. Standeren har en blå LED-baggrundsbelysning og er afsluttet med et metalnet. Passer til bærbare computere fra 12-17".

Forhindrer din bærbare computer i at blive overophedet

Ved længere tids brug kan din bærbare computer overophedes, sign Havit har signeret standen. De 4 blæsere køler effektivt enheden, mens metalnettet er ansvarligt for varmeafledning. Desuden fungerer stativet lydløst, så dets støj ikke vil være til gene. Du kan også justere blæsernes hastighed med en praktisk knap - LED-baggrundsbelysningen bliver lysere ved højere blæserhastigheder.

Tankevækkende sign

Stativet har 2 USB-A porte, som du kan tilslutte din bærbare computer eller et flashdrev, mus eller tangent med. Produktet er lavet af ABS, så det er ikke kun let, men også holdbart. Du kan med held tage den med på ferie eller på biblioteket.

Komfort

HV sign er designet til at give dig den bedst mulige komfort. Den ekstra støtte forhindrer din bærbare computer i at glide af stativet, og den skridsikre overflade er ansvarlig for stabiliteten, så stativet ikke glider rundt på dit skrivebord. Den har også fødder, så du kan indstille den rigtige synsvinkel, når du arbejder, pela eller ser film.

Passer til: Macbook eller anden bærbar mellem 12-17"
Farve: Sort

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

Farve: Sort

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng