FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
Holdere og stativer

Holder og stativ til Macbook Pro 13 (2022)

I denne kategori kan du finde holdere og stativer , der passer til Macbook Pro 13 (2022) . Der er varianter, du kan bruge, når du bruger computeren, men også steder, hvor du kan placere computeren, når du ikke bruger den.
Læs mere holder og stativ til Macbook Pro 13 (2022)

Populære produkter (30 af i alt 161)

Læs mere holder og stativ til Macbook Pro 13 (2022)
Vores brede udvalg har noget for enhver smag.

Ergonomisk arbejdsplads med stativ til bærbar computer

Et sted til din bærbare computer kan give dig en mere ergonomisk arbejdsplads. Vi har flere muligheder, der passer til forskellige lejligheder. Nogle er justerbare så du kan variere positionen og de kan både bruges når du arbejder og som stativ til din Macbook Pro 13 når den ikke bliver brugt n.d.

Der er også høj- og sænkemuligheder, hvilket også er en fordel for ergonomien. Standerne er nemme at bruge og flere af dem har huller, der forhindrer computeren i at blive for varm. Mange af dem har desuden en skridsikker belægning, så din computer kommer til at ligge sikkert uanset placering og ikke risikerer at glide af. Fordelen ved ergonomiske stole er, at de mindsker risikoen for skulder- og nakkesmerter, når du sidder længe ved computeren.

Holder til computeren

Når du ikke bruger din laptop, kan det være rart at have et sted at opbevare den, uden at den ligger foran skrivebordet. Så er vores holdere et glimrende valg. I flere af dem er computeren ovenpå, hvilket sparer dig plads. Derudover er der muligheder, hvor du både kan have din Macbook og din iPhone på samme tid.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk