FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
Holdere og stativer

Holder og stativ til Macbook Pro 14 (2023)

Ønsker du en holder eller stativ til din MacBook Pro 14 (2023) til lettere opbevaring eller mere ergonomisk brug, finder du et bredt udvalg her. Vi har en plads til skrivebordet, så din computer fylder mindre.
Læs mere holder og stativ til Macbook Pro 14 (2023)

Populære produkter (30 af i alt 167)

Læs mere holder og stativ til Macbook Pro 14 (2023)
Der står computeren lodret, hvilket også er smukkere end bare at ligge der. I vores sortiment er der plads til flere lejligheder, alt fra når du sidder i sofaen eller i sengen.

Vælg den mulighed, der passer dig

Når du tager et kig blandt vores stativer og stativer, bør du tage udgangspunkt i dine behov. Nogle af sæderne er justerbare, så du kan bruge dem flere steder. Nogle af stederne er til at have på skrivebordet, så din MacBook kommer højere op, hvilket bidrager til en mere ergonomisk arbejdsstilling. Nogle af dem har en vis hældning, så du komfortabelt kan skrive i længere perioder.

Du der bruger din MacBook meget kan have brug for en køleplade. Det hjælper at køle computeren ned, når den bliver for varm. Skal du tilslutte andre enheder eller også skal kunne oplade din bærbare, findes der dockingstationer i flere designs. Du kan også vælge mellem flere farver og materialer, så dit sted vil passe ind i dit interiør.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk