FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
projektor
cricut
magsafe
ipad
ram
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
mikrofon
cover 6
ta
ulanzi
  • Petoneer Nutri Vision Smart Food Dispenser with Camera
  • Petoneer Nutri Vision Smart Food Dispenser with Camera
  • Petoneer Nutri Vision Smart Food Dispenser with Camera
  • Petoneer Nutri Vision Smart Food Dispenser with Camera
Art. nr. V55966

Petoneer Nutri Vision Smart Maddispenser med kamera

Foderautomat til kæledyr, der kan styres via en app. Har også et 720p kamera med ekstra Night Vision funktion.

Læs mere
1.319 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Giv din hund eller kat mad, og sørg for, at de har sunde spisevaner, mens du holder øje med dem, når du vil. Nutri Vision Pet Food Dispenser med HD-kamera giver dig disse muligheder og mere. Med en kapacitet på 3,7 liter får dit kæledyr altid den rigtige portion mad til tiden.

Enheden kan styres fra Petoneer appen. Meddelelser, når maden er lav, sikrer, at du aldrig glemmer at fylde dit kæledyrs mad op. Den skjulte Powerbank-åbning gør, at enheden kan køre i lang tid uden at være tilsluttet en permanent strømforsyning.

Hold kontakten med dit kæledyr

Enheden er udstyret med et 720p-kamera med ekstra Night Vision-funktion, som giver behagelig visning selv om natten. Så du kan altid tjekke dine kæledyr, når du ikke er hjemme - uanset hvornår på dagen det er.

Tovejsstemmefunktionen giver dig mulighed for at tale med dine kæledyr og give dem kommandoer på afstand. Med foto- og videofunktionen kan du nemt fange hvert dyrebare øjeblik i dit kæledyrs liv.

Intelligent fodring

En speciel, dedikeret app giver dig mulighed for at programmere tidspunktet for fodring, samt antallet af portioner. På den måde kan du nemt tage vare på dit kæledyrs sunde kostvaner - forhindre det i at overspise og sørg for at det ikke er sultent. Du kan være sikker på, at dit kæledyr ikke bliver over- eller undervægtigt.

Fra nu af har du også et overblik over dit kæledyrs fodringshistorik. Få ham en afbalanceret kost og få en notifikation fra appen, når din hund eller kat har spist hans portion. Du kan selvfølgelig også fodre dit kæledyr uden for de normale fodringstider.

Stemmestyring med Alexa

Leder du efter yderligere muligheder for at fjernstyre din feeder? Petoneer Nutri Vision vil være perfekt til dig. Enheden er kompatibel med Amazon Alexa-assistenten, så du kan styre den med stemmekommandoer. Nu kan du fodre dine kæledyr ved at sige en simpel sætning som "bed Petoneer om at give min hvalp 1 portion mad på Nutri".

Fodring med et tryk på en knap

Selv uden en telefon kan du fodre dit kæledyr komfortabelt. Alt du skal gøre er at trykke på en knap for at bruge muligheden for manuel fodring. Er du bange for, at dit kæledyr ved et uheld vil trykke på knappen og spise en ekstra portion? Vær det ikke! Brug deaktiveringsmuligheden i appen og bekymre dig ikke mere.

Fodring med et tryk på en knap

Selv uden telefon kan du fodre dit kæledyr komfortabelt. Alt du skal gøre er at trykke på en knap for at bruge muligheden for manuel fodring. Er du bange for, at dit kæledyr ved et uheld vil trykke på knappen og spise en ekstra portion? Vær ikke! Brug deaktiveringsmuligheden, der er tilgængelig i appen, og bekymre dig ikke mere.

Stor kapacitet og nem rengøring

Når den er fyldt, rummer Nutri nok mad til at fodre små hunde og katte i flere dage. Den store fodringskapacitet på 3,7L gør dette muligt. Derudover gør den aftagelige beholder og enkle design det nemt at holde enheden ren også. Det har aldrig været nemmere at tage sig af din lodne familie!

Plads til en Powerbank

Et usynligt sted på bagsiden af enheden giver dig mulighed for at indsætte en powerbank, som kan fungere som backup-batteri i tilfælde af strømsvigt. Ikke længere begrænset til almindeligt lysnet - Petoneer Nutri giver dig valgfrihed og garanti for pålidelig drift selv i tilfælde af strømafbrydelse.

Kompatibel med TUYA

Petoneer Nutri madautomat kører på TUYA platformen. Det betyder, at den er kompatibel med andre produkter, der bruger TuyaSmart. For at give dig den bedste brugeroplevelse er Petoneer appen bygget på Tuya-protokollen. Dette gør den ekstremt intuitiv, nem at bruge og alligevel funktionel, hvilket giver dig en række ekstra funktioner.

I emballagen

  • Petoneer Nutri Vision Feeder
  • USB strømkabel
  • USB-vægadapter
  • Skål

Tilsluttes i væggen for at få strøm eller til en powerbank (medfølger ikke).

Passer til: iPhone eller anden smartphone
Farve: Hvid/grå
Måle: 230 x 246 x 352 mm
Vægt: 2,2 kg
Forbindelse: trådløst internet
Model: PF002

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng