FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
brodit
airtag
næt taske
projektor
proclip
cricut
ipad
ram
magsafe
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
mikrofon
cover 6
ta
headset
  • Rojeco Automatic Pet Feeder Single Bowl
  • Rojeco Automatic Pet Feeder Single Bowl
  • Rojeco Automatic Pet Feeder Single Bowl
  • Rojeco Automatic Pet Feeder Single Bowl
Art. nr. V91320

Rojeco Automatic Pet Feeder Single Bowl

Sørg for, at dit kæledyr får alle dets måltider regelmæssigt, selvom du uventet kommer for sent hjem. Rojeco smarte feeder giver en kapacitet på op til 4 liter, og du kan nemt styre den via appen.

Læs mere
729 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Sørg for, at dit kæledyr får alle dets måltider regelmæssigt, selvom du uventet kommer for sent hjem. Rojeco smarte feeder giver en kapacitet på op til 4 liter, og du kan nemt styre den via appen. Den er udstyret med en skål lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og er modstandsdygtig over for tilstopning af foderstykker. Enheden understøtter både Bluetooth og Wi-Fi-forbindelse, og du kan forsyne den med strøm på to måder, med 4 AA-batterier eller med et USB-kabel.

Rojeco smarte maddispenser har en kapacitet på 4 liter og sikrer adgang til frisk og tør mad. Maskinen er desuden udstyret med en indbygget sensor , der overvåger niveauet af maden og giver dig besked, når den skal fyldes op.

Tørremidlet med silicagranulat holder maden tør og beskytter den mod fugt, så dit kæledyr vil nyde den højeste kvalitetsfoder til hvert måltid. Det anbefales at udskifte tørremidlet hvert halve år.

Fra app"en kan du oprette skemaer ved at indstille antallet af måltider for dagen, tilpasse mængden af mad og på hvilke tidspunkter maden skal serveres. Dette giver dig mulighed for at tage på tur og tilbringe tid udendørs uden bekymringer. Det maksimale antal måltider om dagen er 10.

Madskålen er lavet af højkvalitets 304 rustfrit stål , hvilket gør den holdbar og modstandsdygtig over for fedtophobning. Det er nemt at holde det rent, du kan nemt skille beholderen, dens låg, bund og skål ad og derefter vaske de enkelte komponenter for at sikre dit elskede kæledyrs hygiejniske forhold under måltiderne. Derudover har foderautomaten en børnesikring , der forhindrer utilsigtet åbning af låget. Enheden har også en manuel fodringsknap, som giver dig mulighed for at belønne dit kæledyr med en snack til enhver tid.

Den automatiske føder har et nødstrømsystem i tilfælde af strømsvigt. Enheden går automatisk i batteritilstand ved tab af adgang til strøm. Bemærk: denne funktion kræver 4 AA-batterier, som ikke er inkluderet.

  • 4 liters beholder
  • Indstil tidsplaner og kontroller via appen
  • Let at rengøre

Dette omfatter:
  • Automatisk foder
  • Skål i rustfrit stål
  • USB-kabel
  • Vægadapter

Passer til: iPhone , iPad eller anden smartphone
Farve: hvid
Protokol: Trådløst internet

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng