FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
projektor
ipad
proclip
ram
ram mount x
tasker
cover
nomad
magsafe
ipad cover 10,2
mikrofon
headset
cover 6
ta
  • Rojeco Automatic Pet Feeder with Camera
  • Rojeco Automatic Pet Feeder with Camera
Art. nr. V90358

Rojeco Automatic Pet Feeder with Camera

Rojeco smarte foderdispenser til kæledyr tilsluttes nemt til WiFi. Den har en 3 liters beholder og et 720p kamera med et 115° visningsområde, der giver dig mulighed for at optage eller tage billeder af dit kæledyr.

Læs mere
1.059 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Rojeco smarte foderdispenser til kæledyr tilsluttes nemt til WiFi. Den har en 3 liters beholder og et 720p kamera med et 115° visningsområde, der giver dig mulighed for at optage eller tage billeder af dit kæledyr. Så du kan holde øje med din pelsede ven og interagere med den, selv når du er væk hjemmefra. Med den indbyggede højttaler og mikrofon kan du give dit kæledyr kommandoer og optage en talebesked på op til 10 sekunder for at opmuntre ham til at spise ved måltiderne. Fra appen opretter du en redigerbar madplan.

Beholderen på 3 liter kan opbevare op til 2,5 kg foder. Dette er nok til at give en gennemsnitlig voksen kat måltider i op til 25 dage. Takket være det gennemsigtige design kan du nemt kontrollere det resterende madniveau uden at skulle fjerne låget. Enheden er kompatibel med liners, hvis stykker er 3 til 13 mm.

Administrer dit kæledyrs måltider fra hvor som helst med den dedikerede app. Det er muligt at lave en fodringsplan, bestående af op til 8 måltider om dagen med 1 til 20 portioner. Med Rojeco kan du være sikker på, at dit kæledyr ikke går sulten, selv når du kommer hjem senere end normalt af en uventet årsag.

Den indbyggede mikrofon og højttaler giver dig mulighed for at optage en talebesked på op til 10 sekunder, som afspilles ved måltidet. Ved at bruge appen kan du også kommunikere med dit kæledyr hvor som helst for at opmuntre ham til at spise eller give ham en kommando.

Det indbyggede kamera giver 720p opløsning, og dets optagelsesområde når 115°. Du kan bruge den til at tage billeder og videoer for at holde øje med dit elskede kæledyr.

Du kan forsyne feederen med den medfølgende 5V-adapter eller udstyre den med 3D-batterier (købes separat). I tilfælde af strømsvigt skifter den automatisk til batteridrift, hvilket giver dit kæledyr regelmæssige måltider uanset ydre forhold. Derudover kan de enkelte komponenter i den automatiske foderautomat nemt skilles ad og derefter vaskes under rindende vand. Således vil dit kæledyr altid nyde hygiejniske forhold under måltiderne.

  • Indbygget kamera, mikrofon og højttaler
  • 3 liters beholder
  • Styr og indstil foderplaner med appen

Dette er inkluderet
  • Smart feeder med kamera
  • 1,5 m USB-kabel
  • EU adapter
  • Brugermanual

Passer til: iPhone , iPad eller anden smartphone
Farve: hvid sort
Protokol: Trådløst internet

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng