FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
taske
brodit
næt taske
pen
proclip
airtag
ram mount
cricut
cover 6
ipad cover
ipad cover 10,2
cover
brodit holder
ram
iphone 11 pro cover
ipad air 4
otterbox
ipad 10.9 cover
Biltillbehør Bilholdere

Køb Bilholder til iPad Air 13 (2024) - Gode priser

At have en bilholder til din iPad Air 13 (2024) kan gøre lange bilture eller pendler meget mere behagelige og underholdende. Her er nogle forskellige typer bilholdere, der er ideelle til at bruge din iPad Air 13 i køretøjet:

Sugekopholdere: Disse holdere har en stærk sugekop, der fastgøres til bilens forrude eller instrumentbræt.
Læs mere Køb Bilholder til iPad Air 13 (2024) - Gode priser

Sorter efter:

Læs mere Køb Bilholder til iPad Air 13 (2024) - Gode priser
De er justerbare og kan placeres i den ønskede vinkel for nem visning. Sugekopholdere er perfekte til brug af navigationsapps eller til at underholde passagerer med film og spil under lange rejser.

Nakkestøtter: Rejser du med børn på bagsædet, kan en nakkestøtte være et glimrende valg. Disse holdere fastgøres til forsædets nakkestøtte og giver en stabil platform til at montere din iPad Air 13, så passagerer på bagsædet kan nyde film eller spil under rejsen.

Fleksible holdere: Fleksible holdere giver stor fleksibilitet, når det kommer til at placere din iPad Air 13 i bilen. Deres justerbare arme kan bøjes og drejes, så de passer til forskellige vinkler og positioner, hvilket gør dem ideelle til brug af passagerer forskellige steder i køretøjet.

Holder med opladning : Nogle holdere har indbygget opladning, hvilket er praktisk, så du altid har et fuldt opladet batteri i din iPad Air 13.

Uanset hvilken type bilholder du vælger til din iPad Air 13, er det vigtigt at sikre sig, at den er kompatibel med enhedens størrelse, og at den giver tilstrækkelig stabilitet og sikkerhed til, at Is kan beskytte både enheden og passagererne under turen.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk