FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
cricut
brodit
oplader
ta
næt taske
ipad air 4
iphone 11 pro cover
macbook air 13
ipad cover
iphone x cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Covers og etuier

Køb skaller og etuier til iPad Pro 11 (2024)

At beskytte din iPad Pro 11 (2024) med en skal eller etui er et vigtigt skridt for at sikre dens holdbarhed og funktionalitet. Dette tilbehør giver ikke kun beskyttelse mod stød og ridser, men forbedrer også brugeroplevelsen ved at tilføje ekstra funktionalitet og stil.
Læs mere Køb skaller og etuier til iPad Pro 11 (2024)

Populære produkter (30 af i alt 50)

Læs mere Køb skaller og etuier til iPad Pro 11 (2024)

Beskyttende skal

Et cover er et cover, der beskytter bagsiden af din tablet. Disse skaller er normalt lavet af holdbare materialer som TPU (termoplastisk polyurethan) og polycarbonat (hård plast), som giver en vis beskyttelse mod fald og stød. Mange covers har også hævede kanter for at beskytte skærmen mod ridser, når tabletten placeres med skærmen nedad.

Taske med stativfunktion

Etuier med standfunktion er ideelle til brugere, der ofte bruger deres iPad Pro til at se videoer, læse eller arbejde. Ofte er det fronten, der kan foldes i forskellige vinkler. Disse etuier har indbyggede stativer, der kan justeres til forskellige vinkler, hvilket gør det praktisk at bruge iPad i både liggende og stående stilling. Mange af disse etuier er lavet af PU-læder eller mikrofiber, der giver en elegant fornemmelse og samtidig beskytter enheden.

Tastatur etui

For dem, der bruger deres iPad Pro som erstatning for en bærbar computer, kan et tastaturetui være et glimrende valg. Disse etuier har et integreret tastatur, der forbindes til iPad via Bluetooth eller den indbyggede Smart Connector. De tilbyder en behagelig skriveoplevelse og gør det nemmere at udføre produktivitetsopgaver. Derudover fungerer de ofte som en beskyttelse for både for- og bagsiden af enheden.

Robust beskyttelse

Til dem, der har brug for ekstra beskyttelse, for eksempel til udendørs brug eller i krævende miljøer, findes der robuste beskyttelsesskaller. Disse skaller er designet til at modstå ekstreme forhold og er ofte testet til at opfylde militære standarder for faldbeskyttelse. De har forstærkede hjørner, støv- og vandbeskyttelse og nogle gange endda indbyggede skærmbeskyttere for fuldstændig dækning.

At vælge den rigtige skal eller etui til din iPad Pro 11 (2024) afhænger af dine individuelle behov, og hvordan du planlægger at bruge enheden. Uanset om du har brug for robust beskyttelse, integreret tastaturfunktionalitet eller et stilfuldt etui, er der en lang række muligheder, der kan hjælpe med at forlænge din enheds levetid og forbedre din brugeroplevelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk