FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
taske
brodit
næt taske
pen
proclip
airtag
ram mount
cricut
cover 6
ipad cover
ipad cover 10,2
cover
brodit holder
ram
iphone 11 pro cover
ipad air 4
otterbox
ipad 10.9 cover

Tilbehør til iPad Air 11 (2024)

Med det rigtige tilbehør til din iPad Air 11 (2024) kan du optimere din iPad efter dine behov. Her har vi samlet vores udvalg af produkter til iPad Air 11.
Læs mere tilbehør til iPad Air 11 (2024)

Populære produkter (30 af i alt 947)

Læs mere tilbehør til iPad Air 11 (2024)
Apple seneste variant af iPad Air , iPad Air 11 (2024), fortsætter med at udviske grænserne mellem tablet og bærbar computer og tilbyder en perfekt blanding af bærbarhed, kraft og alsidighed. Den nye model demonstrerer Apple forpligtelse til at skubbe grænserne for teknologi og design, hvilket gør den til en fremtrædende enhed på det overfyldte tabletmarked.

Design og fremvisning

iPad Air 11 (2024) bevarer det elegante og minimalistiske design, som Apple er kendt for. Med en ultratynd profil og let aluminiumskrop er den utrolig nem at have med og bruge på farten. Den 11-tommer Liquid Retina-skærm er et højdepunkt, der tilbyder levende farver, skarpe detaljer og en jævn 120Hz ProMotion-opdateringshastighed. Dette giver en enestående visuel oplevelse, uanset om du ser videoer, redigerer billeder eller arbejder med komplekse dokumenter.

Ydeevne

Under hætten er iPad Air 11 (2024) drevet af Apple seneste M2-chip , som tilbyder uovertruffen ydeevne og effektivitet. Denne nye processor sikrer, at enheden kan klare de mest krævende opgaver, lige fra grafikintensive spil til professionel videoredigering. Neural Engine forbedrer også maskinlæringskapaciteter, hvilket gør opgaver som billedgenkendelse og naturlig sprogbehandling hurtigere og mere præcis.

Kamera og lyd

iPad Air 11 (2024) har et opgraderet kamerasystem med et 12 MP frontkamera med ultravidvinkel og et 12 MP bagkamera. Frontkameraet understøtter Center Stage, en funktion, der holder dig overblikket under videoopkald, selv når du er i bevægelse. Det bagerste kamera inkluderer avancerede computerfotograferingsfunktioner, der sikrer fantastiske fotos og videoer under alle lysforhold.

Lydoplevelsen er lige så imponerende, med stereohøjttalere, der leverer rig, fordybende lyd, perfekt til medieforbrug og videoopkald.

Tilslutning og tilbehør

Denne model understøtter den nyeste Wi-Fi 6E- og 5G-forbindelse, som sikrer hurtigere internetforbindelser og mere pålidelige forbindelser. Den har også en USB-C-port , der understøtter Thunderbolt, hvilket giver mulighed for hurtigere dataoverførsler og udvidede tilslutningsmuligheder. iPad Air 11 (2024) er kompatibel med anden generation Apple Pencil, og tilbyder en problemfri oplevelse for kunstnere og notetagere. Det nye Magic Keyboard giver en bærbar-lignende oplevelse med et responsivt pegefelt og baggrundsbelyste taster, hvilket forbedrer produktiviteten.

Afslutningsvis kombinerer iPad Air 11 (2024) kraftfuld ydeevne med elegant design og avancerede funktioner, hvilket gør den til en ideel enhed til både arbejde og leg. Den kommer i 4 flotte farver.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk