FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
Covers og etuier

Køb skaller og etuier til iPad Air 13 (2024)

For at beskytte din iPad Air 13 (2024) og bevare dens stilfulde design, er der en lang række covers og etuier at vælge imellem. Disse tilbehør er designet til at tilbyde både beskyttelse og stil, og de kommer i forskellige designs, der passer til forskellige præferencer og behov.
Læs mere Køb skaller og etuier til iPad Air 13 (2024)

Populære produkter (30 af i alt 48)

Læs mere Køb skaller og etuier til iPad Air 13 (2024)
Et etui til iPad Air 13 er normalt en minimalistisk løsning, der dækker bagsiden og kanterne af enheden for at beskytte den mod ridser og mindre stød. Disse etuier er normalt lavet af holdbare materialer såsom hård plast eller TPU og kommer i en række forskellige farver og mønstre, der matcher din personlige stil.

Covers til iPad Air 13 giver ekstra beskyttelse ved at dække både for- og bagsiden af enheden. De kan være i form af tynde og lette etuier , der giver grundlæggende beskyttelse og nem adgang til knapper og porte, eller mere robuste etuier med indbyggede stødbeskyttere og skærmbeskyttere for at beskytte mod fald og ridser. Nogle etuier har også kortpladser og fungerer som et fleksibelt pungetui.

Udover beskyttelse kan mange etuier til iPad Air 13 også fungere som et stativ til nemt at se film eller skrive, mens du sidder ved et bord eller skrivebord.

Uanset om du foretrækker en skal eller etui til din iPad Air 13, er det vigtigt at vælge en, der passer til dine behov og livsstil. Med den rette skal eller etui kan du holde din tablet beskyttet og samtidig give den et personligt præg.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk