FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
cricut
brodit
oplader
ta
næt taske
ipad air 4
iphone 11 pro cover
macbook air 13
ipad cover
iphone x cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini

Køb tilbehør til iPad Pro 11 (2024)

iPad Pro 11 2024 er en kraftfuld og alsidig tablet, der kan forbedres yderligere med det rigtige tilbehør. Fra at beskytte din enhed til at øge dens funktionalitet, der er meget tilbehør, der kan forvandle din iPad Pro til et endnu mere nyttigt værktøj til arbejde, studier og vedligeholdelse.
Læs mere Køb tilbehør til iPad Pro 11 (2024)

Populære produkter (30 af i alt 965)

Læs mere Køb tilbehør til iPad Pro 11 (2024)
Her er noget af det vigtigste tilbehør til iPad Pro 11 2024.

  • Skaller, etuier, tasker og diverse beskyttelser: Et naturligt punkt at tage udgangspunkt i, ved hjælp af en beskyttelse sikrer du at din iPad Pro 11 2024 holdes i ny stand samtidig med at du ofte får r flere funktioner, for eksempel stativfunktion eller håndtag.

  • Skærmbeskyttelse: Du vil sikre dig, at din iPad Pro 11 stadig har din pletfri skærm og ikke udsættes for revner. Brug en skærmbeskytter af blød plast eller hærdet glas til at beskytte fronten. Der er også skærmbeskyttere med privatlivsfiltre, der sikrer, at kun du kan se, hvad der sker på din iPad Pro 11.

  • Tastatur: Hvis du vil bruge din iPad Pro 11 som bærbar, anbefaler vi et eksternt tastatur, mange er tilsluttet via bluetooth, så du ikke behøver kabler liggende. Den fås uden numpad og med numpad.

  • Stander: Du vil ofte gerne kunne bruge din iPad håndfrit, og så hjælper et stativ dig med at placere din iPad Pro i forskellige vinkler og højder. Et uundværligt værktøj både derhjemme og på kontoret.

  • Rengøringsspray og klud: Uanset hvor forsigtig du er, bliver din iPad snavset, og der dannes fingeraftryk, sørg for at rengøre den med jævne mellemrum for at holde den ren og frisk.

  • Headset: Der er tre indbyggede mikrofoner, men for at få et godt møde eller samtale anbefaler vi et headset af høj kvalitet. Der er headsets, der forbinder trådløst via bluetooth, og der er headsets, der forbindes via USB-C.

  • Højttaler: Det har aldrig været nemmere at lytte til musik, bare start Spotify, Deezer eller et hvilket som helst andet musikprogram, og så er du i gang. For at opnå en rigtig god lyd, er der mange forskellige typer højttalere at vælge imellem. Trådløse højttalere, bærbare højttalere, RGB-højttalere og meget mere!

  • Stylus / penne: Der findes et uendeligt antal forskellige penne, som kan bruges sammen med iPad Pro 11 2024, vælg om du vil have en aktiv stylus, en simpel stylus eller måske Apple Pencil.

Tilbehør som skaller, etuier, bilholdere, opladere og alt, hvad du ellers har brug for til din nye iPad Pro 11 (2024) - efterfølgeren til iPad Pro 11 fra 2022. iPad Pro 11 (2024) kom på markedet i maj 2024.

iPad Pro 11 (2024) har M4-processor.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk