FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
Hubs USB-hubs

USB-hubs til Macbook Pro 13 (M2, 2022)

Hvis du synes, din Macbook med M2_ har for få USB-stik, eller har du brug for en anden form for USB-forbindelse, bør du tage et kig på vores USB-hubs . Vi har et bredt udvalg med flere muligheder at vælge imellem, som alle er kompatible med Macbook Pro 13 (2022) .
Læs mere USB-hubs til Macbook Pro 13 (M2, 2022)

Sorter efter:

Læs mere USB-hubs til Macbook Pro 13 (M2, 2022)
De kommer selvfølgelig fra kendte mærker indenfor elektronik og er af høj kvalitet.

Når du vælger en USB-hub , bør du tage udgangspunkt i dine krav. Der er muligheder med flere stikkontakter. En hub med fire porte er perfekt, hvis du skal have printer, mus, tastatur og ekstern harddisk tilsluttet på samme tid. Det er rart ikke at skulle skifte mellem ledningerne alt efter hvad du skal bruge. De største muligheder, vi har at tilbyde, har ikke mindre end 16 porte, men du kan også finde muligheder med kun to.

Forskellige porte på USB-hubs

Vores USB-hubs er normalt meget små, så du kan have dem på dit skrivebord uden at optage for meget plads. Udover hubs med kun USB-porte, er der også muligheder, der har plads til SD-kort og HDMI. Så som regel også i kombination med USB-A samt USB-C . Alt du skal gøre for at bruge en hub er at sætte den i din computers USB-C-stik. Der kræves med andre ord ingen installation.

Nogle af de hubs vi leverer er kombineret med et laptop stativ, som er en perfekt samlet løsning til hjemmekontoret. Andre har en indbygget powerbank. Mulighederne findes i flere prisklasser, så der er noget for enhver smag, uanset budget. Alle USB-hubs i denne kategori passer til Macbook Pro 13 (2022) .
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk