FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
  • Orico 7-in-1 USB-A Adapter Hub
  • Orico 7-in-1 USB-A Adapter Hub
  • Orico 7-in-1 USB-A Adapter Hub
  • Orico 7-in-1 USB-A Adapter Hub
  • Orico 7-in-1 USB-A Adapter Hub
  • Orico 7-in-1 USB-A Adapter Hub
  • Orico 7-in-1 USB-A Adapter Hub
  • Orico 7-in-1 USB-A Adapter Hub
  • Orico 7-in-1 USB-A Adapter Hub
  • Orico 7-in-1 USB-A Adapter Hub
Art. nr. V85449

Orico 7-i-1 USB-A Adapter Hub

Få op til 7 ekstra USB-A 3.0-porte og gør dit liv lettere. USB-B-hubben forbindes til din computer med et USB-A-kabel og fungerer med både Mac og PC.

Læs mere
399 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 18 månader
Få op til 7 ekstra USB-A 3.0-porte og gør dit liv lettere. Den praktiske hub fra Orico muliggør dataoverførselshastigheder på op til 5 Gbps og er kompatibel med en række forskellige enheder. Den pålidelige drift af produktet er sikret af en 2-kernet VIA-chip og en 12V strømkilde. Det aftagelige USB-kabel giver mere frihed til at bruge produktet, og indbyggede LED-indikatorer giver statusinformation.

Bred kompatibilitet - masser af muligheder

Har din computer eller bærbare computer ikke nok USB-porte? Den funktionelle Orico hub vil være den perfekte løsning for dig! Produktet er kendetegnet ved en bred kompatibilitet - du kan med succes forbinde et tangent , en telefon, en mus, en bærbar computer, et kamera, et webcam eller endda en printer til det. Øg dine muligheder og nyd et behageligt og effektivt arbejde!

Upload alle de filer, du har brug for, på ingen tid

Er det irriterende at vente for længe med at kopiere dine filer? Med Orico Hub vil lignende problemer blive et fjernt minde! Hver af de 7 USB 3.0-porte på din enhed giver dig mulighed for at overføre dine billeder, film eller dokumenter med hastigheder på op til 5 Gbps. Dette er op til 10 gange hurtigere end den forrige generation af USB 2.0-interface! Nu kan du nyde datalæsehastigheder på op til 80-130MB/s og skrivehastigheder på op til 100MB/s.

Avanceret VIA-chip

Hvad gør navet imponeret med pålidelig ydeevne? Det avancerede 2-core VIA-chipsæt! Det er takket være dette, at hver USB 3.0-port kan give overførselshastigheder på op til 5 Gbps. Mange års erfaring med Orico i forbindelse med arbejdet med PCB-chips resulterede i at skabe en hub, der vil leve op til forventningerne hos selv de mest krævende brugere.

Strømadapter til pålidelig ydeevne

Brug af hubs, der ikke har en indbygget strømkilde, kan endda resultere i harddiskskade. For effektivt at forhindre sådanne risici er Orico -produktet trust betroet med en 12V strømforsyning. Takket være dette kan de tilsluttede enheder altid arbejde sikkert og stabilt - selv ved fuld belastning.

Praktiske LED-indikatorer

Hver USB-port har en uafhængig LED-indikator , der giver dig information om dens status. Det bløde blå lys vil ikke blænde dine øjne eller forstyrre dit arbejde eller hvile. Når den er tændt, angiver den, at en bestemt enhed er korrekt tilsluttet og fungerer korrekt.

Passer til: Mac eller pc med USB-A
Farve: Sort
Forbindelse: USB-A

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

Forbindelse: USB-A
Farve: Sort
Power Delivery (PD): Nej
USB-typ: USB-A

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng