FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Kablede mikrofoner

Mikrofoner med 3,5 mm tilslutning til Mac

Mikrofoner med 3,5 mm tilslutning er praktiske mikrofoner, der nemt kan bruges med Mac og andre computere. Denne type mikrofon bruger normalt standard 3,5 mm lydstik, også kendt som et minijack, og tilsluttes direkte til computerens hovedtelefonstik.
Læs mere mikrofoner med 3,5 mm tilslutning til Mac

Sorter efter:

Læs mere mikrofoner med 3,5 mm tilslutning til Mac
For at bruge en mikrofon med 3,5 mm tilslutning på en Mac er det almindeligt blot at sætte mikrofonen i det tilsvarende hovedtelefonstik på computeren. Mange sådanne mikrofoner er "plug-and-play", hvilket betyder, at de ikke kræver yderligere drivere eller komplicerede indstillinger. Mac'en skal automatisk registrere den tilsluttede mikrofon og begynde at bruge den som lydinputenhed.

Denne type mikrofon er ideel til enklere brugsscenarier såsom stemmeoptagelse, videochat eller podcasts. De er ofte kompakte og bærbare, hvilket gør dem nemme at bruge, når du er på farten eller i forskellige miljøer.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle Mac'er kan kræve en adapter, hvis de ikke har et dedikeret hovedtelefonstik. I sådanne tilfælde skal du muligvis bruge en adapter , der konverterer 3,5 mm-stikket til USB eller Thunderbolt afhængigt af din computers specifikationer.

Afslutningsvis giver mikrofoner med 3,5 mm tilslutning en enkel og bekvem løsning til lydinput til Mac-computere, og de er et glimrende valg for dem, der har brug for en omkostningseffektiv og brugervenlig lignende mikrofonløsning.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk