FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Opladere

iPhone 16 Pro Max - Oplader - Stort sortiment

Oplader til iPhone 16 Pro Max er et vigtigt tilbehør til at holde telefonen i gang og klar til brug. Apple fortsætter med at innovere inden for opladningsteknologi, og med hver ny iPhone model introduceres flere opladningsmuligheder, der opfylder forskellige behov og livsstil.
Læs mere iPhone 16 Pro Max - Oplader - Stort sortiment

Populære produkter (30 af i alt 438)

Læs mere iPhone 16 Pro Max - Oplader - Stort sortiment
Her er en oversigt over forskellige typer opladere, der er kompatible med iPhone 16 Pro Max :

USB-C kabel:
Dette er standardopladeren, der ofte følger med iPhone 16 Pro Max . USB-C-stikket forbindes til telefonen, og den anden ende forbindes til en adapter eller computeren. Mange USB-C kabler understøtter hurtig opladning, som kan lade telefonens batteri op til 50 % på cirka 30 minutter med den rigtige strømadapter.

MagSafe oplader:
MagSafe er en trådløs opladningsteknologi introduceret af Apple , der bruger magnetisk justering for at sikre, at opladeren sluttes korrekt til bagsiden af iPhone 16 Pro Max . MagSafe-opladere tilbyder en mere bekvem opladningsløsning uden virvar af kabler, og kan også levere hurtigere trådløs opladning sammenlignet med traditionelle Qi-opladere.

Qi-kompatible trådløse opladere:
iPhone 16 Pro Max er kompatibel med Qi-standarden for trådløs opladning, som gør, at den kan bruges med en lang række trådløse opladningspuder fra forskellige producenter. Disse opladere er praktiske på sengeborde og arbejdsstationer, hvor du nemt kan lægge telefonen fra dig til en opladning uden at skulle tilslutte et kabel.

*4. Bærbare opladere (Powerbanks):
For brugere, der ofte er på farten og har brug for ekstra batteritid, tilbyder bærbare opladere en mobil løsning. Disse enheder kommer i forskellige størrelser og kapaciteter, nogle er små nok til at bære i lommen, mens andre kan oplade din iPhone flere gange. Nogle bærbare opladere inkluderer også MagSafe-kompatibilitet for nem tilslutning.

Ekstra batteri/powerbanker kan findes her: Powerbank

Biloplader:
For dem, der bruger meget tid på vejen, er bilopladere et must. Disse enheder tilsluttes direkte til bilens 12V-stik eller en adapter og gør det muligt at oplade din iPhone 16 Pro Max mens du kører. Nogle modeller tilbyder også hurtig opladning, som er ideel til lange rejser.

Dockingstationer og steder:
Docking-stationer tilbyder ikke kun opladningsfunktioner, men også et stabilt sted at holde din iPhone . Mange dukker er designet til at se æstetisk tiltalende ud og passe godt på skriveborde eller i stuen. Disse kan også omfatte ekstra porte til at oplade flere enheder på samme tid.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk