FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Opladere

iPhone 16 opladere - Køb USB-C & trådløse opladere til iPhone 16

En telefon skal altid oplades. Vi har derfor et stort udvalg af iPhone 16 opladere hos os, der passer til alle lejligheder.
Læs mere iPhone 16 opladere - Køb USB-C & trådløse opladere til iPhone 16

Populære produkter (30 af i alt 392)

Læs mere iPhone 16 opladere - Køb USB-C & trådløse opladere til iPhone 16
Med iPhone 16s avancerede funktioner og kraftfulde ydeevne er en pålidelig oplader en vigtig del af dit daglige udstyr. At holde din iPhone opladet er afgørende for at sikre, at du kan bruge alle dens funktioner, når du har brug for dem. Her er en oversigt over de bedste opladningsmuligheder til iPhone 16 og deres funktioner.

Hurtig oplader

Hurtigopladere er et af de mest eftertragtede opladningstilbehør til iPhone 16. Med understøttelse af hurtig opladning kan disse opladere lade din telefon op til 50 % på kun 30 minutter. Dette er især nyttigt, når du har kort tid og har brug for et hurtigt boost. Hurtigopladere bruger normalt USB-C Power Delivery (PD) teknologi.

Trådløse opladere

Trådløse opladere tilbyder en praktisk løsning til at holde din iPhone 16 opladet uden at skulle tilslutte kabler. Ved at placere din telefon på en Qi- eller MagSafe-kompatibel opladningsplade, starter opladningen automatisk. Mange trådløse opladere har også et elegant design, der gør dem til et stilfuldt tilbehør på skrivebordet eller natbordet. Derudover er der trådløse opladningsstativer, der holder din iPhone oprejst, hvilket gør det nemt at se skærmen under opladning.

Biloplader

For dem, der bruger meget tid i bilen, er en biloplader et nødvendigt tilbehør. Moderne bilopladere kommer ofte med flere porte, inklusive USB-A og USB-C, hvilket gør det muligt at oplade flere enheder samtidigt. Hurtigopladningsfunktioner er også tilgængelige i mange bilopladere, hvilket sikrer, at din iPhone 16 får en hurtig opladning under rejsen.

Power banker

Powerbanks er perfekte til dem, der er på farten og skal oplade deres iPhone 16 uden at være bundet til en stikkontakt. Disse bærbare batteripakker kommer i en række forskellige kapaciteter og størrelser, fra små og lette muligheder, der passer i lommen, til større, højkapacitets, der kan oplade din iPhone flere gange. Mange moderne powerbanks har også hurtigopladningsfunktioner og flere udgange til at oplade flere enheder på samme tid.

Vægoplader med flere udtag

Til husstande med flere enheder kan en vægoplader med flere stikkontakter være en praktisk løsning. Disse opladere har flere USB-A og USB-C porte, hvilket gør det muligt at oplade flere iPhone , iPad og andre enheder på samme tid. Dette er især nyttigt for familier eller kontorer, hvor mange enheder skal oplades på samme tid.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk