FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Covers og etuier

iPhone 16 Plus Covers & covers - Stort udvalg af mobilcovers

At vælge den rigtige skal eller etui til din iPhone 16 Plus handler ikke kun om at beskytte telefonen, men også om at tilpasse dens udseende og funktionalitet til dine behov.

Stødsikre skaller

Stødsikre skaller er designet til at give maksimal beskyttelse mod fald og stød.
Læs mere iPhone 16 Plus Covers & covers - Stort udvalg af mobilcovers

Populære produkter (30 af i alt 90)

Læs mere iPhone 16 Plus Covers & covers - Stort udvalg af mobilcovers
De er ofte lavet af robuste materialer som TPU (termoplastisk polyurethan) eller hård plast (polycarbonat). Disse etuier har forstærkede hjørner og et flerlagsdesign for effektivt at absorbere og sprede stød, hvilket gør dem ideelle til dem, der ønsker et ekstra lag beskyttelse til deres telefon.

Slanke skaller

Brug et tyndt etui, hvis du vil have letvægtsbeskyttelse, der ikke tilføjer ekstra bulk til din telefon. Disse etuier er perfekte, hvis du vil beholde din telefons slanke profil og elegante design, mens du stadig giver grundlæggende beskyttelse mod ridser og mindre stød.

Pung etui

Pung etuier kombinerer beskyttelsen af en skal med funktionaliteten af en pung. De har ofte pladser til kreditkort, kontanter og andre småting. Pung-etuiet kan lukkes med en magnetisk klap eller knap og tilbyder alt-i-én beskyttelse, der er praktisk for dem, der vil have alt på ét sted. Nogle pung etuier har magnetiske, aftagelige covers.

Gennemsigtige skaller

Gennemsigtige etuier viser iPhone 16 Plus-designet og giver samtidig beskyttelse. De er ofte lavet af klare materialer som TPU eller polycarbonat, som gør at telefonens originale farve og stil kan se igennem. Disse etuier er perfekte til dem, der ønsker beskyttelse uden at skjule telefonens æstetik.

Skal med ekstra funktioner

Disse skaller tilbyder mere end blot beskyttelse. De kan have indbyggede batterier, stativer eller endda ekstra beslag til diverse tilbehør. Covers med batterifunktion forlænger batterilevetiden på din iPhone , mens covers med indbyggede standere er praktiske til at se videoer eller afholde videomøder håndfrit.

Miljøvenlig skal

Miljøvenlige skaller er lavet af miljøvenlige materialer og er et godt valg for den miljøbevidste bruger. Disse skaller er ofte biologisk nedbrydelige eller lavet af genbrugsmaterialer, hvilket reducerer deres miljøpåvirkning.

Vandtætte etuier

Et vandtæt etui giver dig ro i sindet, at din iPhone 16 Plus er beskyttet, selv når du er i nærheden af eller i vand. Bruges med fordel omkring poolen, på båden og på stranden.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk