FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

airtag
taske
nomad
powerbank
rygsæk
airpods pro 2
ta
magsafe
cricut
høretelefoner
uag
brodit holder
se 2022
tablet holder
cover iphone 13
ipad 6
ipad cover 6
iphone 13 wallet
ram
airpods pro 4
Opladere

iPhone 16 Plus - Oplader - Stort sortiment

Når det kommer til at holde din iPhone 16 Plus opladet og klar til brug, er der en række forskellige opladere, der tilbyder forskellige funktioner og fordele. Her er en oversigt over nogle af de mest populære og nyttige typer iPhone 16 Plus-opladere:

Vægoplader

Vægopladere er den mest basale type oplader.
Læs mere iPhone 16 Plus - Oplader - Stort sortiment

Populære produkter (30 af i alt 399)

Læs mere iPhone 16 Plus - Oplader - Stort sortiment
Disse opladere tilsluttes direkte til en stikkontakt og tilbyder hurtig og pålidelig opladning. Hold styr på, om kabel er inkluderet eller skal købes. Der er vægopladere med USB-A-port, USB-C-port eller en blanding af begge.

Hvis du vil have vægopladeren til at oplade din telefon hurtigt, skal den have hurtigopladningsprotokoller såsom Power Delivery (PD).

MagSafe oplader

MagSafe er Apple teknologi til trådløs, magnetisk opladning. MagSafe-opladere tilbyder en hurtig og nem opladningsoplevelse ved magnetisk fastgørelse på bagsiden af iPhone 16 Plus.

Trådløse Qi opladere

Trådløse opladere tilbyder bekvemmeligheden ved at oplade din telefon uden at skulle tilslutte et kabel til telefonen. Disse opladere bruger Qi-standarden til at levere strøm trådløst. Der er Qi-plader, hvor du placerer telefonen for at den kan lade op, men der er også Qi-standere, hvor telefonen står op og bliver opladet.

Biloplader

Bilopladere er designet til at holde din iPhone 16 Plus opladet, mens du kører. Disse opladere sættes i bilens cigarettænderstik og giver ofte mulighed for hurtig opladning.

Hurtig oplader

Hurtigopladere er designet til at oplade din iPhone 16 Plus meget hurtigere end standardopladere. Disse opladere bruger højere watt og avanceret teknologi for at reducere opladningstiden.

Multifunktionelle dockingstationer

Docking-stationer er perfekte til at oplade flere enheder på samme tid og holde dit skrivebord eller natbord organiseret. Der er ladestationer, der kan oplade op til 10 enheder på samme tid, perfekt til hjemmet eller arbejdet.

Ekstra batteri/powerbanker kan findes her: Powerbank
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk