FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

airtag
taske
nomad
powerbank
rygsæk
airpods pro 2
ta
magsafe
cricut
høretelefoner
uag
brodit holder
se 2022
tablet holder
cover iphone 13
ipad 6
ipad cover 6
iphone 13 wallet
ram
airpods pro 4

Køb tilbehør til iPhone 16 Pro

iPhone 16 Pro er en kraftfuld smartphone med avancerede funktioner, der kræver lige så godt tilbehør for at få mest muligt ud af enheden. Her er noget af det bedste tilbehør til at komplementere din iPhone 16 Pro:

Skal og kuffert

Beskyt din iPhone 16 Pro med en skal eller etui.
Læs mere Køb tilbehør til iPhone 16 Pro

Populære produkter (30 af i alt 1573)

Læs mere Køb tilbehør til iPhone 16 Pro
Disse etuier fås i flere forskellige designs og fra mange forskellige producenter. Vælg et tyndt, blødt silikonecover, hvis du vil have din iPhone 16 Pros design til at skinne igennem, og et hårdt, holdbart etui, hvis du har brug for ekstra beskyttelse.

Skærmbeskytter

For at beskytte den avancerede 6,3-tommer OLED-skærm på iPhone 16 Pro er en skærmbeskytter af hærdet glas en nødvendighed. Det forhindrer ridser og revner og hjælper med at holde din skærm i perfekt stand uden at gå på kompromis med berøringsfølsomhed eller farvegengivelse.

MagSafe opladere og powerbanks

iPhone 16 Pro understøtter MagSafe-opladning , hvilket gør trådløs opladning både hurtigere og nemmere. Med en 25W MagSafe-oplader fastgøres opladeren magnetisk på bagsiden af din iPhone , og du kan også bruge en MagSafe-batteripakke til at holde din enhed opladet hele dagen. Dette er især nyttigt, når du er på farten og har brug for en hurtig løsning.

USB-C oplader

Når iPhone 16 Pro skifter til USB-C, er det vigtigt at investere i et hurtigt USB-C til USB-C opladningskabel for hurtigere opladning og dataoverførsel. Dette tilbehør er nødvendigt for at sikre, at din enhed oplades hurtigt og effektivt. Vælg en vægadapter med 30W eller mere for at nyde hurtig opladning.

Dette tilbehør er perfekt til at maksimere ydeevnen, beskytte din iPhone 16 Pro og forbedre din brugeroplevelse. Uanset om du har brug for ekstra beskyttelse eller opladning på farten, er der tilbehør, der passer til dine behov og livsstil.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk