FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

airtag
taske
nomad
powerbank
rygsæk
airpods pro 2
ta
magsafe
cricut
høretelefoner
uag
brodit holder
se 2022
tablet holder
cover iphone 13
ipad 6
ipad cover 6
iphone 13 wallet
ram
airpods pro 4

Tilbehør til iPhone 16 Plus

iPhone 16 Plus byder på en større skærm og længere batterilevetid, og med det rigtige tilbehør kan du få endnu mere ud af din enhed. Her er nogle af de bedste tilbehør designet til at fungere problemfrit med iPhone 16 Plus:

Skal og kuffert

Beskyt din iPhone 16 Plus med stilfulde covers og etuier .
Læs mere tilbehør til iPhone 16 Plus

Populære produkter (30 af i alt 1543)

Læs mere tilbehør til iPhone 16 Plus
I vores sortiment finder du både simple tynde etuier, pung etuier og holdbare etuier. Vælg en skal, der passer til dine behov for at få den bedste beskyttelsesoplevelse.

Skærmbeskytter

For at beskytte den store 6,7-tommer skærm anbefales en skærmbeskytter af hærdet glas . Det hjælper med at forhindre ridser og skader uden at forringe skærmens klarhed eller berøringsfunktionalitet. En skærmbeskytter er et must for at holde din enhed i top stand.

MagSafe opladere og powerbanks

iPhone 16 Plus understøtter MagSafe-opladning , hvilket gør trådløs opladning nemmere og hurtigere. MagSafe-opladeren fastgøres magnetisk bag på telefonen og tilbyder 25W opladning for hurtigere batteriopladning. For ekstra bekvemmelighed på farten kan du bruge en MagSafe-batteripakke, som giver dig ekstra opladning, når du har brug for det.

USB-C ladekabler

Når iPhone 16 Plus går over til USB-C , er det klogt at investere i et USB-C til USB-C-opladningskabel af høj kvalitet. Dette sikrer hurtig opladning og hurtigere dataoverførsel mellem dine enheder, hvilket gør opladningen mere effektiv.

Dette tilbehør gør din iPhone 16 Plus endnu mere funktionel, beskyttet og bekvem at bruge, uanset om du er hjemme, på arbejde eller på farten.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk