FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Covers og etuier

Køb iPhone 16 Pro Max Covers & covers - mobilcovers - Stort udvalg

Covers og beskyttere til iPhone 16 Pro Max er essentielt tilbehør for at bevare telefonens æstetik og funktionalitet. Med den dyre investering, som en iPhone 16 Pro Max medfører, er det vigtigt at vælge den rigtige beskyttelse, der passer til både din livsstil og dine behov.
Læs mere Køb iPhone 16 Pro Max Covers & covers - mobilcovers - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 71)

Læs mere Køb iPhone 16 Pro Max Covers & covers - mobilcovers - Stort udvalg
Her udforsker vi de forskellige typer af skaller og covers, der er tilgængelige:

Silikoneskal og TPU-skal:

Silikone etuier er populære på grund af deres bløde og fleksible materiale, der giver et godt greb og mindsker risikoen for, at telefonen glider ud af dine hænder. Disse etuier kommer i en række forskellige farver og stilarter og tilbyder grundlæggende beskyttelse mod ridser og mindre stød.

Hård plastik skal:

For dem, der foretrækker en tyndere og hårdere skal, er hård plastskal et glimrende alternativ. Mange af disse skaller har en glat overflade, der ikke tiltrækker fnug fra lommer eller poser.

Læder skal:

Lædercoveret tilføjer et strejf af elegance og klasse til din iPhone 16 Pro Max . Materialevalget giver et unikt look, der ældes smukt over tid. Læder giver også god stødabsorbering og beskyttelse mod dagligt slid. Der findes også betræk, der er lavet af imiteret læder, hvilket betyder, at de ikke er ægte læder.

Slagfaste skaller:

For dem, der lever en aktiv livsstil eller ofte udsætter deres telefon for hårde forhold, er slagfaste skaller næsten et must. Mange af disse etuier er designet til at opfylde militære faldteststandarder og kan ofte beskytte telefonen i fald fra betydelige højder. De er normalt tykkere og har forstærkede hjørner.

Vandtætte skaller:

Vandtætte skaller er ideelle til eventyrlystne brugere eller dem, der ofte er i nærheden af vand. Disse skaller beskytter ikke kun mod vand, men også mod støv og snavs, hvilket gør dem perfekte til udendørsaktiviteter såsom vandreture eller besøg på stranden.

Etui med tegnebogsfunktion:

Pungcovers er meget praktiske for dem, der ønsker at kombinere deres daglige fornødenheder med deres telefon. Disse etuier har ofte flere rum til ID, kort og kontanter og tilbyder omfattende beskyttelse ved at omslutte hele enheden.

Valget af etui og beskyttelse til din iPhone 16 Pro Max bør være baseret på dine daglige aktiviteter, din personlige stil og de risici, din telefon kan blive udsat for. Ved at investere i den rigtige beskyttelse kan du ikke kun forlænge din enheds levetid, men også nyde ro i sindet ved at vide, at din værdifulde teknologi er sikker.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk