FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Covers og etuier

Køb covers & covers til iPhone 16 - mobilcovers

At beskytte din iPhone 16 med en skal eller etui er en klog investering for at forlænge din enheds levetid og holde den i perfekt stand.

Med iPhone 16s slanke design og kraftfulde funktioner vil du gerne sikre dig, at den forbliver beskyttet mod fald, ridser og andre hverdagsskader.
Læs mere Køb covers & covers til iPhone 16 - mobilcovers

Populære produkter (30 af i alt 90)

Læs mere Køb covers & covers til iPhone 16 - mobilcovers
Her er en oversigt over forskellige typer af skaller og etuier til iPhone 16 og deres fordele.

Silikone skal

Silikoneskaller er populære på grund af deres fleksibilitet og lette påføring. De er bløde og nemme at gribe, hvilket mindsker risikoen for, at telefonen glider ud af din hånd. Silikone etuier giver god beskyttelse mod stød og mindre fald, og de kommer i en række forskellige farver og mønstre, der passer til din personlige stil.

Hårde skaller

Hårde skaller, ofte lavet af plastik eller polycarbonat, giver robust beskyttelse mod stød og ridser. Disse etuier er kendt for deres holdbarhed og kan ofte have en slank profil, der ikke tilføjer meget til telefonens størrelse. De er perfekte til dem, der ønsker minimalistisk beskyttelse uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Pung etui

Pungcovers kombinerer funktion og stil ved at tilbyde beskyttelse til din iPhone 16 samt plads til kreditkort, ID-kort og kontanter. Disse etuier er normalt lavet af læder eller imiteret læder og har en magnetisk lukning for at holde alt på plads. De fungerer også som et sted at se videoer eller foretage håndfri videoopkald.

Ekstra holdbare skaller

For den aktive bruger er stødsikre etuier det bedste valg. Disse skaller er designet til at modstå hårde forhold og giver maksimal beskyttelse mod fald og stød. De er ofte lavet af kombinationer af gummi og plast og kan have forstærkede hjørner og kanter for ekstra beskyttelse. Perfekt til udendørsaktiviteter eller arbejdspladser, hvor telefonen risikerer at blive udsat for hårde greb.

Slimmedes skal

Slanke skaller er designet til at give subtil beskyttelse uden at tilføje en masse bulk. Disse etuier er ofte meget tynde og lette, hvilket bevarer det elegante design og fornemmelse af iPhone 16. De giver grundlæggende beskyttelse mod ridser og mindre stød og er ideelle til dem, der foretrækker et minimalistisk look.

Vandtætte etuier

For dem, der har brug for ekstra beskyttelse mod vand og støv, er vandtætte etuier et must. Disse etuier er forseglet for at forhindre vandindtrængning, hvilket gør dem perfekte til strandbesøg, bådture eller aktiviteter, hvor din telefon risikerer at blive blå. De tilbyder også beskyttelse mod snavs og sand, hvilket gør dem ideelle til udendørs eventyr.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk