FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

airtag
taske
nomad
powerbank
rygsæk
airpods pro 2
ta
magsafe
cricut
høretelefoner
uag
brodit holder
se 2022
tablet holder
cover iphone 13
ipad 6
ipad cover 6
iphone 13 wallet
ram
airpods pro 4

Tilbehør til iPhone 16

For at få mest muligt ud af din iPhone 16 er der adskillige tilbehør, der kan forbedre både brugeroplevelsen og beskyttelsen af din enhed. Her er nogle af de mest populære og nyttige tilbehør til iPhone 16:

Skal og beskyttende etui

For at beskytte din iPhone 16 er der en bred vifte af skaller og etuier.
Læs mere tilbehør til iPhone 16

Populære produkter (30 af i alt 1525)

Læs mere tilbehør til iPhone 16
Disse etuier fås i flere forskellige designs og fra mange forskellige producenter. Vælg et tyndt, blødt silikonecover, hvis du vil have din iPhone 16s design til at skinne igennem og et hårdt, holdbart etui, hvis du har brug for ekstra beskyttelse.

Skærmbeskytter

For at holde den store skærm på iPhone 16 fri for ridser og skader er en skærmbeskytter af hærdet glas et vigtigt tilbehør. Disse beskyttere er designet til at være tynde, men alligevel stærke og bevarer skærmens klarhed og lydhørhed, mens de tilbyder et ekstra lag af beskyttelse.

MagSafe opladere og powerbanks

Med understøttelse af 25W trådløs opladning via MagSafe kan du nemt oplade din iPhone 16 uden at skulle rode med kabler. MagSafe oplader fastgøres magnetisk bag på telefonen og garanterer optimal opladningsposition. Der er også MagSafe powerbanks, der giver dig ekstra opladning på farten, perfekt til ture eller længere dage.

Hurtigere ladekabler

Med overgangen til USB-C på iPhone 16 kan du nu drage fordel af hurtigere opladning og dataoverførsel. Invester i et USB-C til USB-C-kabel, der understøtter højere strøm for hurtigere opladning og bedre synkronisering mellem dine enheder.

Dette tilbehør er perfekt til at forbedre både funktionaliteten og stilen på din nye iPhone 16.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Luk