FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
magsafe
taske
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
nomad
cover
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Bluetooth

iPhone 13 Pro - Bluetooth - Stort udvalg

Køb headset, hovedtelefoner, højttalere og meget mere med Bluetooth til iPhone 13 Pro for at undgå kabler og få en mere jævn oplevelse. Den trådløse teknologi er nem at bruge og fås i mange forskellige tilbehør.
Læs mere iPhone 13 Pro - Bluetooth - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 314)

Læs mere iPhone 13 Pro - Bluetooth - Stort udvalg
Her kan du finde bluetooth højtalere, bluetooth headsets, bluetooth legetøj og meget mere!

Bluetooth højttaler

Bluetooth-højttalere er kompakte og trådløse højttalere , der giver brugerne mulighed for at streame lyd fra deres enheder, såsom smartphones, tablets og computere, uden brug af kabler. Disse højttalere er ideelle til at lytte til musik, podcasts eller tage håndfri opkald, mens du er på farten eller derhjemme. Med deres bærbarhed og lette parring med enheder tilbyder bluetooth-højttalere fleksibilitet og bekvemmelighed for brugere, der ønsker at tage deres musik med sig, uanset hvor de går. Med forskellige størrelser, funktioner og lydkvalitet er der bluetooth-højttalere til ethvert behov og budget, hvilket gør dem til en populær løsning til trådløs lyd.

Bluetooth headset

Bluetooth-headset er trådløse hovedtelefoner, der er specielt designet til at parre med Apple enheder, inklusive iPhone . Disse headset giver brugerne mulighed for at lytte til musik, tage håndfri opkald og bruge stemmeassistenter uden at skulle tilslutte et kabel til deres enhed. Med deres enkle forbindelse via Bluetooth-teknologi og brugervenlige grænseflader er disse headset populære blandt iPhone brugere, der ønsker at nyde trådløs frihed og bekvemmelighed, når de lytter på lyd eller kommunikerer. Med forskellige modeller, funktioner og lydkvalitet er der et bluetooth headset til iPhone til ethvert behov og præference.

Bluetooth legetøj

Fordi Bluetooth er så universel en teknologi, er der også legetøj, som du kan forbinde til din iPhone ved hjælp af Bluetooth. Det kan både være fjernbetjeninger eller forskellige spil, som du har en app til at bruge.

Hvorfor ikke have en rubiks terning med en app til at følge dine bevægelser og få hjælp til løsninger? Eller et terningespil, hvor du ser dine kast direkte i appen? Et spil med en app er ikke kun glat, det er også ekstremt sjovt og innovativt.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk