FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
magsafe
taske
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
nomad
cover
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Bluetooth

iPhone 13 Pro Max - Bluetooth - Stort udvalg

Her finder du forskelligt Bluetooth tilbehør , som bruges sammen med iPhone 13 Pro Max .

Her har vi samlet bluetooth høretelefoner, bluetooth højtalere og andet tilbehør der bruger bluetooth.
Læs mere iPhone 13 Pro Max - Bluetooth - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 301)

Læs mere iPhone 13 Pro Max - Bluetooth - Stort udvalg

Sporer

Bluetooth-trackere (eller trackere) er små enheder, der typisk bruges til at spore tabte eller stjålne genstande . Disse enheder er udstyret med Bluetooth-teknologi, der muliggør kommunikation med andre enheder, normalt en smartphone eller en anden enhed, der er forbundet til internettet. Ved at parre en tracker med en kompatibel app på ens telefon, kan brugeren nemt spore det objekt, den er knyttet til.

Når genstanden er tabt, kan brugeren bruge appen til at sende et signal til trackeren, hvilket får den til at udsende lyd eller lyssignaler til at gå Gør det nemmere at finde. Nogle avancerede trackere med Bluetooth har også funktioner såsom geofencing, hvilket betyder, at brugeren kan opsætte et virtuelt hegn omkring et bestemt område og modtage en advarsel, hvis objektet forlader det.

Trackere med Bluetooth er nyttige til at spore alt fra nøgler og tegnebøger til kæledyr og endda børn. Deres lille størrelse og brugervenlighed gør dem til en populær løsning til at holde styr på værdifulde ejendele.

Bluetooth høretelefoner

Bluetooth-hovedtelefoner er trådløse hovedtelefoner , der bruger Bluetooth-teknologi til at oprette forbindelse til forskellige lydkilder, såsom smartphones, tablets eller computere. Ved at eliminere behovet for ledninger giver de brugerne en mere behagelig og befriende lydoplevelse.

Disse hovedtelefoner kommer i en række forskellige former og størrelser, inklusive in-ear, on-ear og over-ear designs. De er populære til at lytte til musik, tage telefonopkald eller se film og videoer uden at være begrænset af ledninger. Mange Bluetooth-hovedtelefoner har også en indbygget mikrofon og kontroller på ørekopperne til nemt at besvare opkald eller styre musikafspilning.

Med avanceret Bluetooth-teknologi kan mange af disse hovedtelefoner oprette forbindelse til enheder pålideligt over lang afstand og tilbyde højkvalitetslydafspilning uden forsinkelse. Med deres trådløse funktioner og bekvemmelighed fortsætter Bluetooth-hovedtelefoner med at være en populær og alsidig løsning til lydafspilning i en række forskellige situationer.

Bluetooth højttaler

Bluetooth-højttalere er bærbare højttalere , der bruger Bluetooth-teknologi til trådløs forbindelse til forskellige lydkilder, såsom smartphones, tablets eller computere. Disse højttalere er populære, fordi de giver brugerne mulighed for at nyde lydafspilning i høj kvalitet overalt, uanset om de er hjemme, udendørs eller på farten.

Med letheden ved at parre en Bluetooth-højttaler med en kompatibel enhed, kan brugere nemt streame deres yndlingsmusik, podcasts eller andet lydindhold uden at skulle tilslutte kabler. Mange Bluetooth-højttalere er også designet til at være vandtætte eller stødfaste, hvilket gør dem ideelle til udendørs aktiviteter eller brug i fugtige omgivelser.

Disse højttalere fås i en række forskellige størrelser og designs, lige fra små og kompakte modeller til større højttalere med kraftfuld lyd. Uanset hvilken model du vælger, tilbyder Bluetooth-højttalere brugerne enkelhed, bærbarhed og imponerende lydydeevne for at forbedre deres lydoplevelse i forskellige situationer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk