FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Havit Fuxi H1 Gaming Headphones
  • Havit Fuxi H1 Gaming Headphones
  • Havit Fuxi H1 Gaming Headphones
  • Havit Fuxi H1 Gaming Headphones
  • Havit Fuxi H1 Gaming Headphones
  • Havit Fuxi H1 Gaming Headphones
  • Havit Fuxi H1 Gaming Headphones
  • Havit Fuxi H1 Gaming Headphones
  • Havit Fuxi H1 Gaming Headphones
  • Havit Fuxi H1 Gaming Headphones
Art. nr. V16618

Havit Fuxi H1 Gaming høretelefoner

Den rundstrålende mikrofon giver dig mulighed for at chatte komfortabelt med andre spillere, mens det ergonomiske design sikrer maksimal komfort under brug.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
[Info]
[Info]
479 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Tag dit spil til næste niveau. Havit Fuxi H1 gaming-hovedtelefonerne garanterer lyd i høj kvalitet takket være 40 mm drivere. Den rundstrålende mikrofon giver dig mulighed for at chatte komfortabelt med andre spillere, mens det ergonomiske design sikrer maksimal komfort under brug.

Hovedtelefonerne er perfekte til dynamisk gaming takket være deres ultralave latency. Du kan tilslutte dem til din kompatible enhed på tre måder, og de holder i op til 24 timer.

Overlegen lydkvalitet

Fordyb dig i verden af dine yndlingsspil. Hovedtelefonerne har en 40-millimeters driver for perfekt harmoni og klar, detaljeret lyd. Højkvalitets stereosurroundlyd gør det nemt at høre din modstanders bevægelser - intet vil overraske dig nu!

Holde kontakt

Kommuniker med andre holdmedlemmer og planlæg din strategi for næste kamp. Hovedtelefonerne har en omnidirektionel mikrofon, der fanger dine ord perfekt. Derudover gør dets fleksible design det nemt at tilpasse til dine behov. Bruger du ikke mikrofonen? Du kan tage den af når som helst!

Forskellige måder at forbinde på

Der er op til 3 måder at tilslutte dine hovedtelefoner på. Du kan nemt tilslutte hovedtelefonerne til en kompatibel enhed på 2,4 GHz-båndet eller bruge Bluetooth-modulet. De giver et pålideligt og stabilt signal uden forstyrrelser op til 10 m. Der er også mulighed for at forbinde dem til din enhed med et USB-C kabel.

Ultra lav latenstid

Hovedtelefonerne er designet med gamere i tankerne. De har en speciel Broadcom-chip og giver ekstremt lav latenstid på kun 24ms. Så du kan nyde perfekt synkronisering af video og lyd. Fordyb dig i verden af dine yndlingsspil, og lad ikke din modstander overraske dig!

Designet til din komfort

Det ergonomiske design af hovedtelefonerne giver uovertruffen komfort. De bløde ørekopper er lavet af hudvenligt materiale og sidder tæt omkring dine ører uden at udøve ubehageligt tryk. Du kan tilpasse det justerbare pandebånd til dine behov.

Op til 24 timers drift

Fuxi H1 er udstyret med et kraftigt 400 mAh batteri, som står for lang driftstid. Hovedtelefonerne holder op til 24 timer, når du bruger en Bluetooth-forbindelse, eller op til 20 timer, når du bruger en 2,4 GHz-forbindelse. Vil du bruge dine hovedtelefoner uden at bekymre dig om, at de pludselig løber af under et vigtigt spil? Udnyt USB-kablet og brug dem uden begrænsninger!

Passer til: iPhone , iPad , Mac og andre enheder
Farve: Sort
Forbindelse: Bluetooth, via USB-C kabel, 2,4GHz via adapter

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Attribut

Forbindelse: Bluetooth, USB-C
Farve: Sort
RGB: Nej

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng