FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
38-41 mm

Læderrem til Apple Watch 38-41mm

Med et læderarmbånd får du et stilfuldt og slidstærkt tilbehør, der ældes smukt. Læderarmbåndene passer til dig, der foretrækker en klassisk stil både til hverdag og når du vil føle dig mere klædt på.
Læs mere Læderrem til Apple Watch 38-41mm

Sorter efter:

Læs mere Læderrem til Apple Watch 38-41mm
Læder er et tidløst materiale, som du kan kombinere på mange forskellige måder.

Alle de læderremme du finder i denne kategori passer til Apple Watch med et urkasse, der er 38-41 mm, selvom nogle af modellerne kan fås i flere bredder. Vores læderarmbånd har mange justeringshuller og passer til dig uanset størrelsen på dit håndled. At skifte armbånd på dit Apple Watch er også nemt og noget du hurtigt kan gøre på egen hånd.

Giv dit Apple Watch et mere luksuriøst udseende

Mange mennesker bruger i dag deres Apple Watch i stedet for et normalt armbåndsur. Hvis du vil give det et udseende, der minder om et klassisk armbåndsur, kan du gøre det ved at vælge den helt rigtige læderrem.

Vi har selvfølgelig armbånd lavet af ægte læder. I sortimentet finder du produkter af kalveskind, men også mere eksklusive og innovative materialer som lakselæder.

Komfortabel og holdbar

En stor fordel ved materialet læder er, at det både er slidstærkt og behageligt. Det er blødt og smidigt, hvilket betyder, at dit Apple Watch ikke gnider, når det er på dit håndled. Samtidig er materialet meget slidstærkt og tåler meget ydre belastninger. Hvis du passer på dit læderarmbånd på bedste vis, er der gode forudsætninger for, at det holder sig pænt og friskt i rigtig lang tid.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk