FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
38-41 mm

Metalarmbånd til Apple Watch 38-41mm

Du kan nemt variere et Apple Watch ved hjælp af de forskellige armbånd, der findes. I denne kategori har vi samlet alle vores metalarmbånd, der passer til Apple Watch 38-41 mm.
Læs mere metalarmbånd til Apple Watch 38-41mm

Sorter efter:

Læs mere metalarmbånd til Apple Watch 38-41mm
Et metalarmbånd gør dit ur stilrent og elegant og passer perfekt, hvis du skal til fest eller et vigtigt møde. Da de fås i forskellige designs, kan du højst sandsynligt finde en mulighed, der passer til dig.

Metalarmbånd i flere designs

Hos os kan du vælge og vrage blandt metalarmbånd i flere farver og stilarter. De fleste er lavet af rustfrit stål, hvilket gør dem holdbare, samtidig med at de ikke misfarves. Nogle af armbåndene har metalled , som du kan fjerne for at justere længden. Det gør du nemt ved hjælp af et værktøj, som du kan købe fra vores sortiment.

Andre armbånd er almindelige, men har magnetiske spænder, der giver dig mulighed for at justere længden fra dit håndled. Magnetisk lås er praktisk og stærk nok til, at uret sidder sikkert på plads.

Der findes også metalarmbånd , der har klassiske foldespænder. De giver dit Apple Watch et traditionelt udseende. Da det er meget nemt at skifte armbånd på et Apple Watch , kan du have flere armbånd at skifte imellem. Du kan derfor matche armbåndet til dit outfit for dagen og uret bliver så et iøjnefaldende tilbehør.

Vi har også flere farvevalg til metalarmbåndene. Du kan vælge mellem blandt andet sølv, guld, sort og rosa guld. De fleste af de metalarmbånd, du finder i vores sortiment, er lavet til at passe til alle, uanset håndledsstørrelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk