FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
Tillbage
  • Puluz PU5041B Photo Studio LED 40cm
  • Puluz PU5041B Photo Studio LED 40cm
  • Puluz PU5041B Photo Studio LED 40cm
  • Puluz PU5041B Photo Studio LED 40cm
Art. nr. X310

Puluz PU5041B Photo Studio LED 40 cm

Puluz PU5041B fotostudie er perfekt til produktfotografering m.m. Boksen har også indbygget LED-belysning, som kan justeres.

Læs mere
539 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 6 månader
Puluz PU5041B fotostudio er perfekt til produktfotografering m.m. Ved hjælp af den kan du korrekt eksponere udvalgte emner som smykker, legetøj, udstyr eller tilbehør. Produktet har også LED-belysning af udmærket kvalitet. Det tilbyder tre lysindstillinger og ti lysstyrker at vælge mellem. Det har et USB-kabel, som forsyner det med strøm. Der medfølger også udskiftelige, dobbeltsidede baggrunde (seks stk.) i 12 farver.

Optimal belysning

Hvis du går op i fotografering, ved du sikkert alt om vigtigheden af det rette lys. Det er derfor, teltet af mærket Puluz er udstyret med en førsteklasses LED-lampe, som er kendetegnet ved et højt farvegengivelsesindeks på op til 90. Du kan også tilpasse belysningen til dine behov. Der er tre indstillinger ? hvidt lys, blødt lys og varmt lys. Enheden tillader også 10-trins lysstyrkejustering fra 0% til 100%. Du kan ændre indstillingerne med fjernbetjeningen, som er integreret i kablet.

Mange muligheder

Tager du ofte billeder med din smartphone? Eller bruger du et kamera? Puluz fotostudie fungerer i næsten alle situationer! Du kan også tage billeder fra forskellige perspektiver ? forfra eller ovenfra, gennem den ekstra åbning. Sættet indeholder også en særlig blød klud, som hjælper dig med at tage billeder af meget reflekterende objekter. Inden i teltet er der reflekterende stof, der sikrer jævn spredning af lyset.

Dobbeltsidede, farverige baggrunde

Tag hånd om den optimale eksponering af de motiver, du fotograferer. For at hjælpe dig med at fremhæve det, som er smukkest i dine motiver, medfølger der udskiftelige baggrunde i 12 farver. Udvalget omfatter sort og hvid, grå og guld, gul og orange, rød og rosa, blå og lilla samt grøn og brun. Vælg den rette farve, og få dine fotograferede objekter til at se endnu bedre ud!

Bekymringsfri strømforsyning

Produktet er forsynet med et USB-kabel, som gør, at det kan drives med 5V. Du kan let tilslutte teltet, ikke bare til en almindelig strømforsyning, men også til en powerbank eller sågar en stationær eller bærbar computer. Det giver dig mere frihed, når du fotograferer ? du behøver ikke længere begrænse dig til tilgængelige stikkontakter. Enheden garanterer også sikkerhed ved brug.

Bærbar

Sig farvel til gammelt, tungt og uhåndterligt fotoudstyr. Puluz PU41B fotostudie er ekstremt let og bærbart. Det er kendetegnet ved det foldbare design. Det kan let foldes eller klappes sammen ? du behøver ikke noget ekstra værktøj. Transporten er let med den medfølgende taske. Alt dette gør, at dette praktiske fotostudie kan følge med dig næsten overalt.

Farve: Sort
Mål: 40x40x40 cm

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Læs vores kunders anmeldelser

Lignende produkter

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng