FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
  • PXN U306 Gaming Headphones
  • PXN U306 Gaming Headphones
  • PXN U306 Gaming Headphones
  • PXN U306 Gaming Headphones
Art. nr. V89778

PXN U306 Gaming høretelefoner

U306 gaming headsettet er udstyret med premium 50 mm drivere til at levere fantastisk 7.1 surround sound og tilbyder en tilbagetrækkelig mikrofon, så du nemt kan chatte med andre spillere.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
[Info]
[Info]
329 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
U306 gaming headsettet er udstyret med premium 50 mm drivere til at levere fantastisk 7.1 surround sound og tilbyder en tilbagetrækkelig mikrofon, så du komfortabelt kan chatte med andre spillere. Der er også forskellige EQ-effekter og en kontrol integreret i kablet.

Hovedtelefonerne har også bred kompatibilitet, ergonomisk design og stilfuld RGB-baggrundsbelysning.

Let og behagelig

Sørg for uovertruffen komfort, selv for timers spil. Høretelefonerne vejer kun 380g og har store 85 millimeter ørekopper, der sidder perfekt på dine ører uden at trykke på dem. De undertrykker også effektivt ekstern støj, så du kan fokusere fuldt ud på spillet - intet vil forstyrre dig!

Fantastisk lydkvalitet

Hør dine indkommende modstandere og bliv ikke overrasket. Takket være 50-millimeter-drivere giver hovedtelefonerne dig mulighed for at nyde rigt detaljeret surround-lyd, som oversættes til et højere niveau af fordybelse. De accentuerede lyde af fodtrin, skud, stød og køretøjer vil gøre dig endnu mere hjemme i spilverdenen, nemt finde dine rivaler og forudse deres bevægelser!

4 EQ-effekter at vælge imellem

Vælg mellem 4 EQ-effekter og tilpas lyden til den aktuelle situation. FPS-tilstanden understreger lyden af fodtrin og skud - perfekt til spil som DOOM Eternal eller BioShock Infinite. MOBA-tilstanden forbedrer basen markant - det vil være et glimrende valg, hvis du planlægger at spille for eksempel League of Legends eller Dota 2. Musiktilstanden vil fungere godt, når du lytter til musik. Den originale standardeffekttilstand er også tilgængelig.

let at bruge

U306-hovedtelefonerne har en kabel-integreret fjernbetjening, der giver nem adgang til flere nøglefunktioner. Brug den til nemt at justere lydstyrken, slå mikrofonen fra eller skifte mellem 4 EQ-effekter. Farven på den indbyggede LED-baggrundsbelysning giver dig besked om den valgte tilstand - hvid indikerer original effekt, rød FPS, grøn musik og blå MOBA.

Udtrækkelig mikrofon

U306 hovedtelefoner, der kan trækkes ud, optager din stemme perfekt. Udveksle kommentarer med de andre medlemmer af teamet og advare dem om trusler. Når du ikke har brug for mikrofonen, kan du blot skubbe den ind igen!

Passer til: Computere med USB-A
Farve: Sort
Kabellængde: 1,8 cm
Vægt: 380 gram

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Attribut

Forbindelse: USB-A
Farve: Sort
RGB: Ja

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng