FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon

Samsung Galaxy A05s

Samsung Galaxy A05s er en overkommelig smartphone, der tilbyder mange funktioner til brugere, der leder efter en pålidelig enhed uden at sprænge budgettet. Med sin imponerende ydeevne og alsidighed gør A05'erne det muligt for brugerne at nyde en jævn og effektiv mobiloplevelse til en overkommelig pris.
Læs mere samsung Galaxy A05s

Populære produkter (21 af i alt 21)

Læs mere samsung Galaxy A05s
En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Samsung Galaxy A05s er dens imponerende skærm. Den har en stor 6,7" FHD+ skærm , som giver levende farver og skarpe detaljer for at forbedre brugeroplevelsen, når man ser film, spiller spil eller surfer på internettet. Den generøse skærmstørrelse gør det også nemt at navigere gennem apps og websider med lethed.

Under motorhjelmen er Galaxy A05s udstyret med en kraftig octa-core processor, der leverer nok strøm til at køre de fleste apps og spil problemfrit.

Kamerateknologien på Samsung Galaxy A05s er også imponerende for sin prisklasse. Det har en tredobbelt kameraopsætning på bagsiden med et 50MP hovedkamera , en 2MP dybdesensor og et 2MP makrokamera, hvilket giver brugerne mulighed for at tage detaljerede og skarpe billeder i forskellige scenarier. For selfie-entusiaster er der et 13 MP frontvendt kamera, der tager gode selvportrætter og videoer.

Når det kommer til batterilevetid, er Galaxy A05s også en pålidelig følgesvend. Den har et imponerende 5000 mAh batteri , der giver langvarig brug uden at skulle bekymre sig om at genoplade det midt på dagen. Derudover understøtter den hurtigopladningsteknologi, hvilket betyder, at brugere kan få en hurtig opladning for at komme tilbage til deres aktiviteter på ingen tid.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk