FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon

Samsung Galaxy A14

Samsung Galaxy A14 er en af de seneste tilføjelser til Samsungs omfattende udvalg af smartphones. Denne enhed henvender sig til brugere, der leder efter en pålidelig og prisbillig mobiltelefon med god ydeevne og brugbare funktioner.
Læs mere samsung Galaxy A14

Populære produkter (28 af i alt 28)

Læs mere samsung Galaxy A14
Med en imponerende 6,6-tommer HD+-skærm tilbyder Galaxy A14 en fantastisk visuel oplevelse til alt fra at se film til at surfe på nettet. Skærmen er klar og levende, så brugerne kan nyde deres yndlingsindhold med gode detaljer og farvegengivelse.

Når det kommer til ydeevne, er Samsung Galaxy A14 drevet af en kraftfuld Octa-core processor, som sikrer jævn og responsiv drift til almindelige opgaver såsom at surfe på internettet, sende beskeder og bruge nth apps. Selvom det ikke er en flagskibsprocessor, er den mere end i stand til at håndtere de fleste hverdagsopgaver uden problemer.

Kameraet er en anden funktion, der skiller sig ud på Samsung Galaxy A14 5G. Med et tredobbelt kamera på bagsiden, inklusive et 50 MP hovedkamera , et 5 MP ultravidvinkelkamera og et 2 MP dybdekamera, giver det dig mulighed for at tage en række billeder og fange livets øjeblikke med stor detalje og fange rgå ¥gengivelse. Derudover er der et 8 MP selfie-kamera på fronten til skarpe selvportrætter og videoopkald.

Batterilevetid er en vigtig faktor for mange brugere, og Samsung Galaxy A14 leverer også her. Med dets imponerende 5000 mAh batteri kan brugerne nyde langtidsbrug uden at skulle bekymre sig om genopladning i løbet af dagen. Derudover har den understøttelse af hurtig opladning for at minimere ventetiden, når det er tid til at lade batteriet op.

Designmæssigt er Samsung Galaxy A14 stilfuld og moderne. Den har en skinnende plastikbagside og en slank forkant med en diskret kamerahub. På trods af at den har en plastikkonstruktion, føles den robust og holdbar i hånden.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk