FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
taske
airtag
cricut
pen
projektor
proclip
brodit
ram
ram mount x
cover 6
ipad
cover
ipad cover 10,2
nomad
ipad cover
magsafe
ipad air 4

Samsung Galaxy A35

Samsung Galaxy A35 er en imponerende smartphone, der kombinerer hurtig ydeevne, avancerede funktioner og pålidelig forbindelsesteknologi. Som en del af Samsungs populære Galaxy A-serie er denne enhed designet til at tilbyde en balance mellem ydeevne og pris for brugere, der leder efter en 5G-kompatibel mobiltelefon.
Læs mere samsung Galaxy A35

Populære produkter (25 af i alt 25)

Læs mere samsung Galaxy A35
Med en imponerende 6,6-tommer Super AMOLED-skærm tilbyder Galaxy A35 5G en god visuel oplevelse til alt fra at se film til at surfe på nettet. Skærmen er klar og levende, så brugerne kan nyde deres yndlingsindhold med gode detaljer og farvegengivelse.

Kameraet er en anden funktion, der skiller sig ud på Samsung Galaxy A35. Med et tredobbelt kamera på bagsiden, inklusive et 50 MP hovedkamera, et 8 MP ultravidvinkelkamera og et 5 MP makrokamera, giver det dig mulighed for at tage en række billeder og fange livets øjeblikke med stor detalje og farvegengivelse. Derudover er der et 13 MP selfie-kamera på fronten til skarpe selvportrætter og videoopkald.

Designmæssigt er Samsung Galaxy A35 stilfuld og moderne. Den har en blank glasbagside og en elegant forkant med en diskret kamerahub.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk