FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon

Samsung Galaxy S22+

Samsung Galaxy S22+ er en af de seneste tilføjelser til Samsungs flagskibsserie og tilbyder avancerede funktioner og imponerende ydeevne til krævende brugere. Med sin store skærm, kraftfulde processor og avancerede kamerateknologi tager S22 Plus mobiloplevelsen til nye højder.
Læs mere samsung Galaxy S22+

Populære produkter (30 af i alt 36)

Læs mere samsung Galaxy S22+
En af de mest fremtrædende funktioner ved Galaxy S22+ er dens imponerende skærm. Telefonen er udstyret med en generøs 6,6-tommer Dynamic AMOLED-skærm, der leverer enestående billedkvalitet med levende farver og skarp opløsning. Skærmen er også udstyret med en adaptiv opdateringshastighed for at sikre en jævn og lydhør brugeroplevelse.

Under hætten er Galaxy S22+ drevet af den kraftfulde Exynos 2200 eller Snapdragon 8 Gen 1-processor (afhængigt af region) sammen med generøse mængder RAM, der giver hurtig og responsiv ydeevne til alt fra spil til at udføre tunge multitasking-opgaver.

Kamerateknologien er en anden imponerende funktion ved Galaxy S22+. Den har en avanceret tredobbelt kameraopsætning på bagsiden, inklusive et hovedkamera i høj opløsning, et ultravidvinkelkamera og et telekamera til zoom. Disse kameraer leverer billeder og videoer i høj kvalitet under alle lysforhold og situationer.

Designmæssigt har Galaxy S22+ en elegant og moderne æstetik med førsteklasses materialer og en slank profil. Telefonen er desuden vandtæt efter IP68-standarden, hvilket giver ekstra sikkerhed mod hverdagens uheld.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk