FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
næt taske
magsafe
taske
ipad
ram
brodit
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
apple
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
laptop stand
Bluetooth

iPhone 14 Plus - Bluetooth - Stort udvalg

Her finder du forskelligt Bluetooth tilbehør til iPhone 14 Plus. Her kan du finde bluetooth højtalere, bluetooth høretelefoner, trackere, legetøj og meget mere!
Læs mere iPhone 14 Plus - Bluetooth - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 314)

Læs mere iPhone 14 Plus - Bluetooth - Stort udvalg

Bluetooth høretelefoner

Bluetooth-headset til iPhone er trådløse hovedtelefoner , der er specielt designet til at parre og fungere problemfrit med Apple enheder. Disse hovedtelefoner bruger Bluetooth-teknologi til trådløs forbindelse til iPhone enheder, hvilket giver brugerne frihed til at lytte til musik, besvare opkald og bruge Siri uden at være bundet af kabler.

Mange Bluetooth-hovedtelefoner til iPhone tilbyder avancerede funktioner såsom støjreduktion, lang batterilevetid og nem adgang til Siri via indbyggede mikrofoner og kontroller. Med sin sømløse grænseflade og højkvalitets lydoplevelse er disse hovedtelefoner et populært valg for iPhone brugere, der ønsker trådløs frihed uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Bluetooth trackere

Bluetooth-trackere er små, praktiske enheder, der bruger Bluetooth til at hjælpe dig med at spore og lokalisere mistede eller stjålne genstande. Disse enheder er sædvanligvis kompakte og lette nok til at kunne fastgøres til nøgler, punge, tasker eller andre værdigenstande, som du ønsker at holde styr på. Ved at parre en Bluetooth-tracker med en iPhone eller anden smartphone via en specifik app, får brugeren mulighed for nemt at lokalisere den tabte genstand.

Når varen er tabt, kan brugeren bruge appen til at sende et signal til Bluetooth-trackeren, som igen aktiverer et lydsignal eller et lyssignal på enheden. På denne måde kan brugeren nemt følge lyden eller lyset for at finde den tabte genstand. Nogle avancerede Bluetooth-trackere har også funktioner såsom geofencing, hvilket betyder, at brugeren kan indstille en virtuel grænse for et specifikt område og modtage en advarsel om objektet, der forlader dette område.

Bluetooth-trackere er et nyttigt værktøj til at undgå at miste værdifulde ejendele og hurtigt finde dem, hvis de går tabt. Deres praktiske størrelse og brugervenlighed gør dem til et populært valg for folk, der ønsker ekstra sikkerhed, når de håndterer deres ejendele.

Bluetooth højttaler

Bluetooth-højttalere er bærbare højttalere , der bruger Bluetooth-teknologi til trådløs forbindelse til forskellige lydkilder såsom smartphones, tablets eller computere. Disse højttalere, der er populære på grund af deres bærbarhed og brugervenlighed, giver brugerne mulighed for at nyde højkvalitetslydafspilning hvor som helst, uanset om de er hjemme eller på stranden.

De fås i forskellige størrelser og prisklasser og byder ofte på ekstra funktioner som vandtæthed, lang batterilevetid og mulighed for at forbinde flere enheder på samme tid. Bluetooth-højttalere er blevet en uundværlig følgesvend for musikelskere og er en praktisk løsning til at forbedre lydoplevelsen i forskellige situationer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk