FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad cover
ram mount
cricut
taske
tás
oplader
nomad
airtag
magsafe
brodit
iphone 15 pro max
ulanzi
cricut joy
iphone x cover
ram
iphone 15 pro cover
stylus
tomtoc
iphone 12 mini
powerbank
Covers og etuier

Køb covers & covers til iPhone 15 - mobilcovers

Vi tilbyder masser af skaller og etuier i forskellige designs og farver, der passer til alle mulige lejligheder. Hvis du vil have tilstrækkelig beskyttelse til din telefon, der beskytter mod snavs, støv og frem for alt revner, bør du investere i en skal eller etui til din iPhone 15.
Læs mere Køb covers & covers til iPhone 15 - mobilcovers

Populære produkter (30 af i alt 238)

Læs mere Køb covers & covers til iPhone 15 - mobilcovers

Etui til iPhone 15

Formålet med et etui er at beskytte din telefon mod alt fra ridser og snavs til revner og stød. Det er også meget billigere at investere i et cover end at skulle udskifte for- eller bagsiden af telefonen.

Vi har et meget stort udvalg af skaller i vores sortiment. Du finder hårde skaller, der kan tåle kraftige stød, når du tilfældigvis taber din iPhone 15. Vi har også bløde skaller i silikone/TPU, der er ekstra gode mod ridser. De ligger også godt i hånden og man får godt fat med sådan en skal.

Derudover har vi forskellige sportsarmbånd , som du kan putte din iPhone 15 i, når du træner. Armbåndet er vandtæt og et glimrende valg, når du vil bruge din telefon i forbindelse med træning.

Etui til iPhone 15

Foretrækker du et etui, der beskytter både for og bag, kan du finde det i flere forskellige materialer og designs hos os. Du kan vælge mellem et pungetui, hvor du kan opbevare din iPhone 15 sammen med dine kreditkort og penge ét sted.

Etuier fås i flere forskellige materialer såsom læder, stof og imiteret læder i forskellige farver. Vandtætte etuier er fremragende at bruge, når du er på stranden, eller når det regner udenfor.

Kameraet har også brug for beskyttelse

Mange beskytter forsiden af telefonen, men bagsiden er mindst lige så vigtig, især når det kommer til kameralinsen. I vores sortiment finder du flere linsecover , der forhindrer ridser på linsen. Med en sådan beskyttelse vil du altid kunne tage flotte billeder, uanset hvor du er.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk