FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Covers Hårde covers

Hård cover til iPhone 14

Med et hårdt cover til din iPhone 14 får du god beskyttelse mod ridser og revner, selv i mindre tilfælde. I vores sortiment finder du et stort udvalg af cover i forskellige designs.
Læs mere Hård cover til iPhone 14

Sorter efter:

Læs mere Hård cover til iPhone 14
På denne måde kan du let finde en skal, der passer til din stil. Vi anbefaler, at du også får et skærmglas til telefonens skærm, så får du fuldstændig beskyttelse af din iPhone 14 .

Skal for alle Vi har etuier lavet af læder, kunstlæder, plast og andre materialer, der alle giver et godt greb for at forhindre telefonen i at glide ud af dine hænder. For dem af jer, der ønsker at beholde telefonens design, er der gennemsigtige covers, nogle har endda en indbygget pop-fatning. Hvis du foretrækker at udtrykke din personlige stil, tilbyder vi hårde cover i mange mønstre og farver. For eksempel er der lyserøde, blå, zebramønstrede, glitrende og blomstermæssige cover at vælge imellem.

Alle vores cover er af høj kvalitet og har åbninger til opladningskabel og sideknapper. Du finder også cover med indbyggede magneter, hvilket gør dem kompatible med mavebeskyttelse samt cover, der er kompatible med QI-opladning. Cover i vores sortiment kommer også fra førende mærker inden for mobiltilbehør, så du kan føle dig tryg ved kvaliteten.

For at gøre det lettere for dig at navigere blandt vores hårde cover, tilbyder vi flere filtreringsmuligheder. På denne måde kan du vælge de attributter, du ønsker, og det er lettere at få overblik over området. Hos os finder du også beskyttelsesglas til bagkameraet på mobilen, som beskytter det mod ridser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk