FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
Etui og holder

Klistermærker til AirTag

Klistermærker (eller klistermærker) til at fastgøre AirTag til forskellige overflader, såsom fjernbetjening, stof, cykel osv. De er en praktisk og omkostningseffektiv metode til at udnytte AirTags funktioner på en række forskellige objekter.
Læs mere klistermærker til AirTag

Sorter efter:

Læs mere klistermærker til AirTag
Her er fem fordele ved at bruge klistermærker til at fastgøre AirTag til forskellige overflader:

  1. Diskret sporing: AirTag-klistermærker er typisk små og diskrete, hvilket gør dem ideelle til at spore aktiver uden at tiltrække opmærksomhed. De kan nemt skjules på forskellige genstande.
  2. Alsidighed: Du kan vedhæfte AirTag-klistermærker til en række genstande, herunder nøgler, punge, tasker, elektronik, kufferter og mere. Det giver dig mulighed for at spore en bred vifte af aktiver.
  3. Enkel påføring: Klistermærker er nemme at bruge og kræver ikke ekstra udstyr for at fastgøre dem. Du skal blot fjerne beskyttelsesfilmen og trykke dem på den ønskede overflade.
  4. Ingen risiko for beskadigelse: AirTag-klistermærker er designet til at være skånsomme mod de genstande, de er fastgjort til, og efterlader typisk ingen mærker eller skader, når de fjernes.
  5. Overkommelig løsning: Klistermærker er normalt en omkostningseffektiv løsning til brug af AirTag på flere varer uden at skulle købe separat tilbehør eller etuier.

Afslutningsvis tilbyder AirTag-klistermærker en diskret, alsidig og enkel løsning til at spore dine aktiver og forebygge tab.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk