FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta

Tilbehør til Macbook Pro 14" (2021) med M1

Den seneste version af Macbook Pro 14"(2021) kom i oktober 2021 og har nu en skærm, hvis opløsning er 3024x1964 pixels. Den bærbare computer er nu udstyret med M1 Pro med enten 8 eller 10 kerner, 16- 32 GB RAM og op til 8 TB lagerplads.
Læs mere tilbehør til Macbook Pro 14" (2021) med M1

Populære produkter (30 af i alt 921)

Læs mere tilbehør til Macbook Pro 14" (2021) med M1
Tre Thunderbolt 4 / USB-C-porte og 3,5 mm udgang.

Det mest almindelige tilbehør er en USB-hub, der giver adgang til USB-A, HDMI og kortlæser (SD / microSD). Nogle gange endda med ethernet.

Hos os finder du alt det tilbehør, du har brug for til en smidig computeroplevelse. Vi leverer en bred vifte af høj kvalitet.

Holdbare kabler og adaptere

En stor fordel ved en bærbar er, at den kan tages med næsten overalt, og så skal du måske have ekstra kabler. Vi sælger opladere til Macbook Pro 14 (2021), både dem med MagSafe 3 og dem med USB-C. Skal du have din computer med på arbejde, er en biloplader et optimalt tilbehør. Du kan også have brug for en USB-A til USB-C adapter, vi forhandler forskellige varianter af disse.

Stilfulde stativer og etuier til Macbook Pro 14 (2021)

Det er ikke behageligt at have den bærbare computer i skødet, især ikke i lang tid. Med et af vores stilfulde bærbare steder undgår du det. De er alle lavet af slidstærke materialer til at modstå daglig brug. Med et højdejusterbart bordstativ får du desuden en ergonomisk siddestilling, når du skriver, surfer eller ser film. Nogle modeller lader dig endda stå op og arbejde.

Hvis du normalt har din bærbare computer med, anbefaler vi altid, at du køber en taske til den. De beskytter din computer mod ridser og skader, når du rejser. Vi tilbyder både tasker og etuier specielt tilpasset til Macbook Pro 14 (2021).

Vores mål er, at udvalget af tilbehør, du finder hos os, skal være så bredt og Macbook-tilpasset som muligt!

Det har vi også en guide til: Brug din Macbook som en stationær computer
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk